Naţionala Camerunului a refuzat să plece la Cupa Africii pe naţiuni. Un fost jucător al FC Botoşani este printre grevişti!

Jucătorii naţionalei cameruneze au refuzat să urce în avionul care îi ducea spre Egipt, pentru turneul final al Cupei Africii.

Naţionala Camerunului a refuzat să plece la Cupa Africii pe naţiuni. Un fost jucător al FC Botoşani este printre grevişti!

Conflictul a pornit de la bani. Federaţia a refuzat să le plătească fotbaliştilor din lotul antrenat de Clarence Seedorf bonusurile pentru participare, iar "leii neîmblânziţi" au intrat în grevă. În disperare de cauză, Seedorf l-a sunat pe Samuel Eto'o, cel mai mare fotbalist camerunez din toate timpurile, pentru a vorbi cu jucătorii şi pentru a-i convinge să plece în Egipt. În primă fază, fosta vedetă de la Barcelona sau Inter nu a reuşit să facă pace între fotbalişti şi federaţie. Suma pe care federaţia refuză să o plătească este de 300.000 de euro.

Interesant este faptul că în 2014 naţionala cameruneză, cu Eto'o căpitan, refuza să plece la Cupa Mondială din Brazilia, În cele din urmă, fotbaliştii au obţinut banii doriţi şi au făcut deplasarea.

În lotul Camerunului se află şi un jucător din Liga I, Jacques Zoua, de la Astra Giurgiu. Căpitanul de azi al "leilor neîmblânziţi" este Michael Ngadeu, de la Slavia Praga, care a jucat între 2014 şi 2016 la FC Botoşani. Camerunul are primul meci la Cupa Africii marţi., împotriva reprezentativei din Guineea Bissau.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Copii dintr-o comună, "La taifas" cu un rapsod, despre tradițiile locale

astăzi, 15:42
84

Joi, 18 iulie a.c., Asociaţia Cultural-Artistică “Albeșteanca”, din comuna căreia îi poartă numele, a desfăşurat cea de a doua activitate din cadrul proiectului "Tr...

Bărbat anchetat pentru pescuit ilegal, după ce a fost depistat de jandarmi

astăzi, 14:57
164

Un bărbat care pescuia lângă râul Prut, utilizând o plasă cu lungimea de 45 de metri, a fost depistat de jandarmi în cadrul unei acțiuni executate joi dimineață...

Familie internată, după o masă cu ciuperci

astăzi, 14:37
114

Şase persoane din județ, de 32, 40, 50, respectiv 57 de ani, printre care și doi copii de 8, respectiv 9 ani, au ajuns joi la Urgenţe, după ce au mâncat ciuperci culese ...