Naţionala Camerunului a refuzat să plece la Cupa Africii pe naţiuni. Un fost jucător al FC Botoşani este printre grevişti!

Jucătorii naţionalei cameruneze au refuzat să urce în avionul care îi ducea spre Egipt, pentru turneul final al Cupei Africii.

Naţionala Camerunului a refuzat să plece la Cupa Africii pe naţiuni. Un fost jucător al FC Botoşani este printre grevişti!

Conflictul a pornit de la bani. Federaţia a refuzat să le plătească fotbaliştilor din lotul antrenat de Clarence Seedorf bonusurile pentru participare, iar "leii neîmblânziţi" au intrat în grevă. În disperare de cauză, Seedorf l-a sunat pe Samuel Eto'o, cel mai mare fotbalist camerunez din toate timpurile, pentru a vorbi cu jucătorii şi pentru a-i convinge să plece în Egipt. În primă fază, fosta vedetă de la Barcelona sau Inter nu a reuşit să facă pace între fotbalişti şi federaţie. Suma pe care federaţia refuză să o plătească este de 300.000 de euro.

Interesant este faptul că în 2014 naţionala cameruneză, cu Eto'o căpitan, refuza să plece la Cupa Mondială din Brazilia, În cele din urmă, fotbaliştii au obţinut banii doriţi şi au făcut deplasarea.

În lotul Camerunului se află şi un jucător din Liga I, Jacques Zoua, de la Astra Giurgiu. Căpitanul de azi al "leilor neîmblânziţi" este Michael Ngadeu, de la Slavia Praga, care a jucat între 2014 şi 2016 la FC Botoşani. Camerunul are primul meci la Cupa Africii marţi., împotriva reprezentativei din Guineea Bissau.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educaţiei nu intervine în decizia părinților sau a profesorilor de a pleca în excursii în străinătate

astăzi, 11:46
35

Ministerul Educaţiei a dispus mai multe măsuri după epidemia de coronavirus care a izbucnit în mai multe ţări din Europa, însă nu intervine în decizia părinților sau a profes...

Tânăr din Botoșani arestat, după ce a înșelat nouă persoane. Le oferea garsoniere fictive spre închiriere

astăzi, 11:34
70

Marți, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani, au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numnele unui tânăr de 34 de ani din municipiul Botoşani, cercetat sub asp...

Povestea „Sarea în bucate”, pusă în scenă la Biblioteca Județeană Botoșani

astăzi, 10:45
38

 Oprindu-ne din agitația lumii contemporane, deschidem cufarul fermecat al literaturii pentru copii. Ne oprim la ,,Sarea in bucate”,  basmul scris de Petre Ispirescu, care pune &i...