Naţionala Camerunului a refuzat să plece la Cupa Africii pe naţiuni. Un fost jucător al FC Botoşani este printre grevişti!

Jucătorii naţionalei cameruneze au refuzat să urce în avionul care îi ducea spre Egipt, pentru turneul final al Cupei Africii.

Naţionala Camerunului a refuzat să plece la Cupa Africii pe naţiuni. Un fost jucător al FC Botoşani este printre grevişti!

Conflictul a pornit de la bani. Federaţia a refuzat să le plătească fotbaliştilor din lotul antrenat de Clarence Seedorf bonusurile pentru participare, iar "leii neîmblânziţi" au intrat în grevă. În disperare de cauză, Seedorf l-a sunat pe Samuel Eto'o, cel mai mare fotbalist camerunez din toate timpurile, pentru a vorbi cu jucătorii şi pentru a-i convinge să plece în Egipt. În primă fază, fosta vedetă de la Barcelona sau Inter nu a reuşit să facă pace între fotbalişti şi federaţie. Suma pe care federaţia refuză să o plătească este de 300.000 de euro.

Interesant este faptul că în 2014 naţionala cameruneză, cu Eto'o căpitan, refuza să plece la Cupa Mondială din Brazilia, În cele din urmă, fotbaliştii au obţinut banii doriţi şi au făcut deplasarea.

În lotul Camerunului se află şi un jucător din Liga I, Jacques Zoua, de la Astra Giurgiu. Căpitanul de azi al "leilor neîmblânziţi" este Michael Ngadeu, de la Slavia Praga, care a jucat între 2014 şi 2016 la FC Botoşani. Camerunul are primul meci la Cupa Africii marţi., împotriva reprezentativei din Guineea Bissau.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Kolesovs, nota 3 după evoluția dezastruoasă de aseară. Opt corigenți în tabăra Botoșaniului

astăzi, 18:31
11

Gazeta Sporturilor a publicat, în ediția de astăzi a ziarului tipărit, notele de după partida FC Botoșani - Chindia Târgoviște, terminat în 0-3. Acestea sunt dezastruoase pentr...

Segmente din două drumuri județene vor fi modernizate prin CNI. Până când se pot depune oferte:

astăzi, 18:13
41

Segmente din două drumuri județene vor fi consolidate și reabilitate, cu circa 26 de milioane de lei, buget fără TVA. Este vorba despre tronsonul Dumeni-Havârna și despre tronsonul Ro...

Bărbat din Darabani rămas fără un braț, după un accident într-un abator

astăzi, 18:07
167

Un tânăr de 23 de ani, angajat al unui abator din Darabani, şi-a prins mâna la un aparat folosit la tocarea cărnii. Acesta şi-a prins mâneca salopetei cu care era îmbrăcat...