MOMENT ISTORIC! CSM Botoșani câștigă la Galați și este aproape sigură de prezența la baraj!

MOMENT ISTORIC! CSM Botoșani câștigă la Galați și este aproape sigură de prezența la baraj!

CSM Botoșani visează cu ochii deschiși la promovarea în Liga Zimbrilor. Aceștia au câștigat la Galați în această după-amiază, scor 34-28, și doar o minune mai poate face ca echipa botoșăneană sa nu ajungă la turneul de baraj din aprilie.

Botoșani a controlat tot jocul, iar la pauză aceștia punctasera de 16 ori, în timp ce adversarii lor au înscris cu două goluri mai puțin.

Cu câte 9 reușite, Florin Ciubotariu și Cristian Adomnicai au fost cei mai buni de pe teren. De asemenea, salutăm debutul lui Ionuț Vamanu, care a reușit să înscrie primul sau gol în tricoul nostru, dar și al lui Florin Mihăescu.

Cu aceasta victorie, CSM Botoșani se distanțează la 4 puncte de CSU Galați, dar și cu un meci mai puțin, cu CSU Târgoviște, partida pe care este aproape imposibil sa nu o câștige. Astfel diferența ar ajunge la 7 puncte, și în cazul unui parcurs identic in retur: ambele echipe pierd cu CSU Suceava și câștigă cu Poli Iași și CSU Târgoviște, iar CSU Galați o învinge în două rânduri pe formația noastră, diferență va rămâne la 1 gol în favoarea echipei noastre, astfel că mai sunt șanse doar teoretice pentru ca CSM Botoșani să rateze turneul de baraj, acesta fiind singura cale de a ajunge în elita handbalului românesc: Liga Zimbrilor!

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Casă distrusă de flăcări la Cucorăni. O familie a rămas fără acoperiș în prag de sărbători

astăzi, 15:53
60

Doi frați din satul Cucorăni, comuna Mihai Eminescu, au rămas fără acoperiș deasupra capului după ce casa în care locuiau a fost distrusă într-un incendiu, produs astăzi, în...

O mamă cu șapte copii și doi nepoți a primit încă un moment de SPERANȚĂ din partea pompierilor de la Botoșani. Galerie foto.

astăzi, 14:48
139

Ne plac poveștile frumoase și ne plac oamenii care fac gesturi frumoase. Momentele de acest fel trec în general neobservate, dar rămân mereu în sufletul celor care primesc un...

Mai puține drumuri pentru cei care se pensionează. Ministrul Muncii a anunțat simplificarea procedurilor de pensionare

astăzi, 14:24
246

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat simplificarea procedurilor pentru ieşirea la pensie, precizând că a iniţiat un ordin în acest sens.Potrivit ministrului, Agenţia Na...