MOMENT ISTORIC! CSM Botoșani câștigă la Galați și este aproape sigură de prezența la baraj!

MOMENT ISTORIC! CSM Botoșani câștigă la Galați și este aproape sigură de prezența la baraj!

CSM Botoșani visează cu ochii deschiși la promovarea în Liga Zimbrilor. Aceștia au câștigat la Galați în această după-amiază, scor 34-28, și doar o minune mai poate face ca echipa botoșăneană sa nu ajungă la turneul de baraj din aprilie.

Botoșani a controlat tot jocul, iar la pauză aceștia punctasera de 16 ori, în timp ce adversarii lor au înscris cu două goluri mai puțin.

Cu câte 9 reușite, Florin Ciubotariu și Cristian Adomnicai au fost cei mai buni de pe teren. De asemenea, salutăm debutul lui Ionuț Vamanu, care a reușit să înscrie primul sau gol în tricoul nostru, dar și al lui Florin Mihăescu.

Cu aceasta victorie, CSM Botoșani se distanțează la 4 puncte de CSU Galați, dar și cu un meci mai puțin, cu CSU Târgoviște, partida pe care este aproape imposibil sa nu o câștige. Astfel diferența ar ajunge la 7 puncte, și în cazul unui parcurs identic in retur: ambele echipe pierd cu CSU Suceava și câștigă cu Poli Iași și CSU Târgoviște, iar CSU Galați o învinge în două rânduri pe formația noastră, diferență va rămâne la 1 gol în favoarea echipei noastre, astfel că mai sunt șanse doar teoretice pentru ca CSM Botoșani să rateze turneul de baraj, acesta fiind singura cale de a ajunge în elita handbalului românesc: Liga Zimbrilor!

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim pe Sfinţii Mucenici Hrisant şi Daria, Claudiu şi Ilaria; Sfântul Mucenic Marian diaconul (Zi aliturgică. Canonul Mare)

astăzi, 07:00
5

Sfântul Hrisant († 283) era din Egipt, dar s-a mutat la Roma împreună cu tatăl său, Polemon, care era păgân. După ce a învăţat toată filosofia păgână, Hr...

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
349

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5631

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...