MOMENT ISTORIC! CSM Botoșani câștigă la Galați și este aproape sigură de prezența la baraj!

MOMENT ISTORIC! CSM Botoșani câștigă la Galați și este aproape sigură de prezența la baraj!

CSM Botoșani visează cu ochii deschiși la promovarea în Liga Zimbrilor. Aceștia au câștigat la Galați în această după-amiază, scor 34-28, și doar o minune mai poate face ca echipa botoșăneană sa nu ajungă la turneul de baraj din aprilie.

Botoșani a controlat tot jocul, iar la pauză aceștia punctasera de 16 ori, în timp ce adversarii lor au înscris cu două goluri mai puțin.

Cu câte 9 reușite, Florin Ciubotariu și Cristian Adomnicai au fost cei mai buni de pe teren. De asemenea, salutăm debutul lui Ionuț Vamanu, care a reușit să înscrie primul sau gol în tricoul nostru, dar și al lui Florin Mihăescu.

Cu aceasta victorie, CSM Botoșani se distanțează la 4 puncte de CSU Galați, dar și cu un meci mai puțin, cu CSU Târgoviște, partida pe care este aproape imposibil sa nu o câștige. Astfel diferența ar ajunge la 7 puncte, și în cazul unui parcurs identic in retur: ambele echipe pierd cu CSU Suceava și câștigă cu Poli Iași și CSU Târgoviște, iar CSU Galați o învinge în două rânduri pe formația noastră, diferență va rămâne la 1 gol în favoarea echipei noastre, astfel că mai sunt șanse doar teoretice pentru ca CSM Botoșani să rateze turneul de baraj, acesta fiind singura cale de a ajunge în elita handbalului românesc: Liga Zimbrilor!

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
35

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
235

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
173

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...