Mihai Andrieş, atacant FC Botoşani: `Terenul ne-a creat multe probleme`

Mihai Andrieş, atacant FC Botoşani: `Terenul ne-a creat multe probleme`

 Autorul primului gol al formaÅ£iei botoşănene din partida cu Progresul BucureÅŸti, consideră că această victorie a scos FC BotoÅŸani din criză ÅŸi vor urma ÅŸi alte rezultate pozitive. Mihai AndrieÅŸ se află la primul gol  

Autorul primului gol al formaţiei botoşănene din partida cu Progresul Bucureşti, consideră că această victorie a scos FC Botoşani din criză şi vor urma şi alte rezultate pozitive. Mihai Andrieş se află la primul gol în acest sezon, în care şi-a propus să marcheze de cel puţin zece ori.  

- Cum a fost meciul?

- A fost dificil şi a văzut toată lumea acest lucru. Terenul ne-a creat multe probleme şi cred că dacă terenul era bun am fi învins la un scor mult mai mare.

 - Ai reuşit să spargi gheaţa…

- Este adevărat. Am mai dat două jumătăţi de gol cu Chiajna şi Tulcea, dar astăzi am marcat pentru prima dată în acest sezon. Sunt mulţumit în primul rând că am câştigat şi apoi că am reuşit să înscriu.

 - Å¢i-ai propus un număr de goluri în acest sezon?

- Normal trebuie să depăşesc numărul de goluri care l-am dat campionatul trecut şi să progresez. În sezonul trecut am marcat şase goluri, acum sper să reuşesc mai multe, măcar zece. Suntem abia la jumătatea turului şi este timp să realizez ceea ce mi-am propus.

 - Cum ţi s-a părut Progresul?

- Este o echipă bună, tehnică, dar cred că terenul le-a pus şi lor multe probleme. Eu aveam încredere şi înainte de joc că o să reuşim un meci bun şi o victorie, pentru că noi ne mobilizăm mult mai bine cu echipele mari. Cu echipele mici avem probleme.

 - A ieşit FC Botoşani din criză?

- Eu sper că da. Am avut trei meciuri cu rezultate nefavorabile, dar odată cu victoria din partida de astăzi eu cred că ne-am revenit. Eu sper să avem din nou o serie de jocuri în care să câştigăm şi să ne menţinem pe un loc cât mai bun în clasament. (Răzvan S.) 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
713

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
151

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
94

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...