Mihai Andrieş, atacant FC Botoşani: `Terenul ne-a creat multe probleme`

Mihai Andrieş, atacant FC Botoşani: `Terenul ne-a creat multe probleme`

 Autorul primului gol al formaÅ£iei botoşănene din partida cu Progresul BucureÅŸti, consideră că această victorie a scos FC BotoÅŸani din criză ÅŸi vor urma ÅŸi alte rezultate pozitive. Mihai AndrieÅŸ se află la primul gol  

Autorul primului gol al formaţiei botoşănene din partida cu Progresul Bucureşti, consideră că această victorie a scos FC Botoşani din criză şi vor urma şi alte rezultate pozitive. Mihai Andrieş se află la primul gol în acest sezon, în care şi-a propus să marcheze de cel puţin zece ori.  

- Cum a fost meciul?

- A fost dificil şi a văzut toată lumea acest lucru. Terenul ne-a creat multe probleme şi cred că dacă terenul era bun am fi învins la un scor mult mai mare.

 - Ai reuşit să spargi gheaţa…

- Este adevărat. Am mai dat două jumătăţi de gol cu Chiajna şi Tulcea, dar astăzi am marcat pentru prima dată în acest sezon. Sunt mulţumit în primul rând că am câştigat şi apoi că am reuşit să înscriu.

 - Å¢i-ai propus un număr de goluri în acest sezon?

- Normal trebuie să depăşesc numărul de goluri care l-am dat campionatul trecut şi să progresez. În sezonul trecut am marcat şase goluri, acum sper să reuşesc mai multe, măcar zece. Suntem abia la jumătatea turului şi este timp să realizez ceea ce mi-am propus.

 - Cum ţi s-a părut Progresul?

- Este o echipă bună, tehnică, dar cred că terenul le-a pus şi lor multe probleme. Eu aveam încredere şi înainte de joc că o să reuşim un meci bun şi o victorie, pentru că noi ne mobilizăm mult mai bine cu echipele mari. Cu echipele mici avem probleme.

 - A ieşit FC Botoşani din criză?

- Eu sper că da. Am avut trei meciuri cu rezultate nefavorabile, dar odată cu victoria din partida de astăzi eu cred că ne-am revenit. Eu sper să avem din nou o serie de jocuri în care să câştigăm şi să ne menţinem pe un loc cât mai bun în clasament. (Răzvan S.) 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alternativă de petrecere a timpului liber împreună cu copiii, la Mănăstirea Doamnei

Miercuri, 8 Iulie 2020
497

Aflat la câțiva kilometri de municipiul Botoșani, „colțul de Rai” de la Mănăstirea Doamnei este locul ideal de petrecere a timpului liber, atât pentru copii cât și ...

Antrenorul FC Botoşani: „Vom avea aceeaşi abordare ofensivă cu Astra”

Miercuri, 8 Iulie 2020
113

Antrenorul echipei de fotbal FC Botoşani, Marius Croitoru, a anunţat, miercuri, că va păstra abordarea ofensivă în meciul de vineri contra Astrei Giurgiu, din etapa a şaptea a play-off-ulu...

Funcționar al APIA Botoșani internat cu coronavirus, alți patru angajați în izolare

Miercuri, 8 Iulie 2020
421

Un funcționar al Agenției pentru Plăți și Intervenții în Agricultură (APIA) din Botoșani a fost diagnosticat cu noul coronavirus, luni, după ce s-a prezentat la spital cu o stare de să...