Marius Croitoru: " Pentru mine este un rezultat rușinos. Sunt tânăr, am de învățat"

Marius Croitoru: " Pentru mine este un rezultat rușinos. Sunt tânăr, am de învățat"

FC Botoșani a fost distrusă de Chindia Târgoviște, scor 0-3(0-2). Înfrângerea a venit după un joc ineficient al Botoșaniului, condus de lipsa de concentrare și superficialitate. Marius Croitoru și-a asumat înfrângerea și a încercat să aducă toată vina asupra sa.

"Pentru mine este un rezultat rușinos. Este 100% înfrângerea mea. Îmi asum. Nu îmi este frica de concediere. Pentru noi, obiectivul este Play-Off-ul. Sunt antrenor, cu bine și cu rele. Da, nu am câștigat de 7 etape, dar în 10 meciuri am 2 înfrângeri. Astăzi nu am arătat așa cum mi-am dorit", a declarat Marius Croitoru.

În acest meci, FC Botoșani s-a bazat, în prima parte, pe Kolesovs și Chindriș în apărare, în condițiile în care cel de-al treilea fundaș din lot, Miron, titular de drept, era accidentat. Evoluția lituanianului a fost mult sub așteptări, el având pe mâini o buna parte din sângele acestei înfrângeri. Titularizarea sa a venit din lipsa de jucător pe acel post.

"George Miron a avut dureri și nu l-am putut folosi. Îmi asum, a fost alegerea mea sa avem doar 3 fundași, dar regret. Sunt tânăr, nu le știu pe toate", a mai adăugat Marius Croitoru.

În  schimb, Viorel Moldovan e în extaz după victoria de la Botoșani. Chindia a făcut un meci perfect, în timp ce FC Botoșani a greșit aproape fiecare fază. Antrenorul echipei din Târgoviște a analizat prestația băieților la finalul partidei:

"Botoșani propune un joc foarte ofensiv. Am speculat la maxim greșelile adversarului. Am dus scorul la 2-0 la pauză, le-am spus băieților că e important sa nu luam gol în primul sfert de oră din repriza secundă. Timpul trecea în favoarea noastră. A venit golul 3 după un contraatac. Botoșani nu a avut ocazii pentru că ne-am aparat excelent. A fost o victorie meritată. Am fost inspirat vis-a-vis de alegerile făcute. Nu a fost ușor, Botoșani e o sa chipa foarte buna", a spus și Viorel Moldovan. Pentru Chindia a fost abia a doua victorie a sezonului, după cea cu Dinamo, 3-2.

Pentru Botoșani urmează partida din cupă, miercuri, de la 21:30, împotriva campioanei CFR Cluj. (Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senatorul Federovici: „În plan personal, sunt mândră de realizările guvernării PSD”

Luni, 14 Octombrie 2019
157

Președintele PSD Botoșani, Doina Federovici, a transmis un punct de vedere cu privire la impactul guvernării social-democraților asupra românilor și la situația critică în care part...

O secție de votare din municipiul Botoșani își schimbă adresa

Luni, 14 Octombrie 2019
113

Locuitorii domiciliați pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Botoșani, care obișnuiau să voteze la Secția nr. 77, amenajată la Școala Generală nr. 3, sunt nevoiți să se deplaseze că...

Lista medicamentelor compensate a crescut cu 17 tipuri de molecule pentru boli cronice

Luni, 14 Octombrie 2019
99

Noi medicamente inovative au fost introduse în lista medicamentelor compensate și gratuite pentru pacienții cu afecțiuni cronice. Anunțul a fost făcut de Ministerul Sănătății, prin inte...