Marius Croitoru: " Pentru mine este un rezultat rușinos. Sunt tânăr, am de învățat"

Marius Croitoru: " Pentru mine este un rezultat rușinos. Sunt tânăr, am de învățat"

FC Botoșani a fost distrusă de Chindia Târgoviște, scor 0-3(0-2). Înfrângerea a venit după un joc ineficient al Botoșaniului, condus de lipsa de concentrare și superficialitate. Marius Croitoru și-a asumat înfrângerea și a încercat să aducă toată vina asupra sa.

"Pentru mine este un rezultat rușinos. Este 100% înfrângerea mea. Îmi asum. Nu îmi este frica de concediere. Pentru noi, obiectivul este Play-Off-ul. Sunt antrenor, cu bine și cu rele. Da, nu am câștigat de 7 etape, dar în 10 meciuri am 2 înfrângeri. Astăzi nu am arătat așa cum mi-am dorit", a declarat Marius Croitoru.

În acest meci, FC Botoșani s-a bazat, în prima parte, pe Kolesovs și Chindriș în apărare, în condițiile în care cel de-al treilea fundaș din lot, Miron, titular de drept, era accidentat. Evoluția lituanianului a fost mult sub așteptări, el având pe mâini o buna parte din sângele acestei înfrângeri. Titularizarea sa a venit din lipsa de jucător pe acel post.

"George Miron a avut dureri și nu l-am putut folosi. Îmi asum, a fost alegerea mea sa avem doar 3 fundași, dar regret. Sunt tânăr, nu le știu pe toate", a mai adăugat Marius Croitoru.

În  schimb, Viorel Moldovan e în extaz după victoria de la Botoșani. Chindia a făcut un meci perfect, în timp ce FC Botoșani a greșit aproape fiecare fază. Antrenorul echipei din Târgoviște a analizat prestația băieților la finalul partidei:

"Botoșani propune un joc foarte ofensiv. Am speculat la maxim greșelile adversarului. Am dus scorul la 2-0 la pauză, le-am spus băieților că e important sa nu luam gol în primul sfert de oră din repriza secundă. Timpul trecea în favoarea noastră. A venit golul 3 după un contraatac. Botoșani nu a avut ocazii pentru că ne-am aparat excelent. A fost o victorie meritată. Am fost inspirat vis-a-vis de alegerile făcute. Nu a fost ușor, Botoșani e o sa chipa foarte buna", a spus și Viorel Moldovan. Pentru Chindia a fost abia a doua victorie a sezonului, după cea cu Dinamo, 3-2.

Pentru Botoșani urmează partida din cupă, miercuri, de la 21:30, împotriva campioanei CFR Cluj. (Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

În această seară: Autoturism făcut scrum, după un scurtcircuit. Două persoane se aflau în interior, în momentul izbucnirii incendiului

Vineri, 21 Februarie 2020
444

 Un autoturism care se deplasa pe un teren agricol de pe raza comunei Brăești a fost distrus aproape în totalitate în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, ca urmar...

VERSURI DIN STRADĂ: Stați așa

Vineri, 21 Februarie 2020
176

Ca de obicei, publicăm astăzi încă o poezie primită pe adresa de e-mail a redacției noastre. Vă dorim lectură plăcută. Staţi aşade Constantin VlădeanuPutrede g&a...

Ungaria şi România au cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeană

Vineri, 21 Februarie 2020
225

Ungaria şi România au înregistrat cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeană în luna ianuarie, raportat la luna decembrie a anului trecut, a informat vineri Eurostat.Rata anu...