LIGA 4: Derby cu scandal la Albesti! Luceafarul este campioana de toamna, dupa un meci cu doua eliminari! Tudora s-a incurcat la Hiliseu! FOTO, VIDEO
SPORT

LIGA 4: Derby cu scandal la Albesti! Luceafarul este campioana de toamna, dupa un meci cu doua eliminari! Tudora s-a incurcat la Hiliseu! FOTO, VIDEO
Ultima etapa a turului Ligii a IV-a din Botosani a programat si un derby al ultimilor 10 ani din campionatul judetean de fotbal, intalnirea dintre Avantul Albesti si Luceafarul Mihai Eminescu, un meci al orgoliilor. 

Inaintea acestei runde, Transdor Tudora era lider in campionat, cu 37 de puncte. Pe locul secund se afla Luceafarul Mihai Eminescu, cu 36 de puncte, iar pe pozitia a treia era Avantul Albesti, cu 30 de puncte. Liderul s-a deplasat la Europa Hiliseu, formatie de pe locul 4, iar Albesti si Luceafarul s-au intalnit in meci direct, acasa la prima dintre ele.

Derby-ul a inceput cum nu se putea mai bine pentru Luceafarul, care in minutul 11 a deschis scorul prin Dolhescu, dupa o torpila trimisa din interiorul careului mic. Peste numai 8 minute, Razvan Carabus a fost lansat in careu, a preluat excelent si l-a invins pe fostul jucator si antrenor de la FC Botosani, Vasile Prisaca. 
 

Doua cartonase rosii 

Atat gazdele, cat si oaspetii au pus presiune pe centralul partidei la orice contact mai dur al adversarilor si pentru a nu pierde meciul din mana, Alexandru Sofronie i-a sanctionat pe jucatori la fiecare protest sau intrare neregulamentara mai dura. Asa se face ca in minutul 30, gazdele au ramas cu un om mai putin pe teren, dupa ce galat a incasat cel de-al doilea cartonas galben si implicit pe cel rosu. Oficialii celor de la Albesti au luat foc si unul dintre ei a intrat pe teren pentru a-l certa pe arbitru, insa a fost trimis in tribuna imediat. 

Bucuria oaspetilor a durat doar 4 minute, pentru ca egalitatea numarica s-a restabilit atunci cand Mircea Vechiu a primit si el al doilea cartonas galben, primul incasadu-l pentru injurii la adresa arbitrului. Gazdele au incercat sa reduca din diferenta, insa singura ocazie importanta a venit pe final, atunci cand Maxim a scapat spre poarta si a trimis pe langa Prisaca, insa mingea a lovit bara din dreapta. 

In timp ce Albestiul alerga dupa golul de onoare, Luceafarul a mai punctat odata prin Mihai Andries

Tudora a pierdut prima pozitie

In celalat meci important al etapei, liderul Transdor Tudora s-a incurcat in deplasarea de la Hiliseu, dupa un meci nebun, terminat cu scorul de 4-4.

Gazdele au facut un meci mare in fata unor jucator cu experienta in Liga a II-a, precum Augustin Ivasca, Ciprian Orasanu sau Alexandru Ghiviziu, si mereu au condus la un gol diferenta, insa s-au tot vazut egalate de tudoreni.

La pauza a fost 2-2, iar in urma acestui rezultat Tudora a terminat turul pe locul secund, lasand prima pozitie Luceafarului.

REZULTATE:

Avantul Albesti – Luceafarul…0-3
AS Bucecea – CS Rachiti…1-2
Rapid Ungureni – Viitorul Blandesti…1-1
Sportivul Trusesti – Flacara Vlasinesti…4-1
Europa Hiliseu – TransDor Tudora…4-4
Sanatatea Darabani – Speranta Dumbravita…4-1
Bucovina Rogojesti – Flacara Flamanzi…4-1

Prosport Vf. Campului a stat


































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
119

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
77

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
76

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...