Interul stânga al CSM Botoșani, Claudiu Lazurcă: "Sunt bucuros că am ales Botoșani, aici am întâlnit oameni minunați”

Interul stânga al CSM Botoșani, Claudiu Lazurcă: "Sunt bucuros că am ales Botoșani, aici am întâlnit oameni minunați”

La doar 18 ani, Claudiu Lazurcă este deja un component al naționalei U21 a României și un jucător de bază al echipei CSM Botoșani. Acesta a venit în vară în lotul local, fiind un jucător cu dublă legitimare, evoluând și pentru LPS Suceava. Încă din primii ani de handbal Claudiu a impresionat, iar experții din domeniu nu au ezitat să spună despre el că este unul dintre cele mai valoroși copii ai handbalului nostru.

În timp, acesta a câștigat numeroase premii individuale, ce arată că într-adevăr este un talent unic și că este un viitor mare handbalist. Acesta a preferat să le răspundă mereu pe teren celor ce îl critică, și de asta a reușit să fie unul dintre cei mai buni jucători de la CSM Botoșani, echipă pe care speră să o ducă în prima ligă, în această vară.

Astăzi, vă invităm să citiți un interviu cu o perlă din Botoșani, Claudiu Lazurcă.

Reporter: Salut, Claudiu. Mulțumim că ai acceptat invitația noastră. Ce faci, cum ești? Cum reziști în carantină?

Claudiu: Îmi petrec timpul alături de cei dragi, ma uit la multe filme, cred că știu toate filmele de pe Netflix, învăț, mă joc și nu în ultimul rând fac multă mișcare, ca să mă mențin în formă! Ies la alergat zi de zi si fac multe exerciții!

Reporter: Să înțeleg că te pregătești intens pentru turneul semifinal. Cum ți se pare grupa de acolo?

Claudiu: Panta la turneul semifinal mai este, eu unu nu știu dacă o să mai jucăm anul acesta, citesc pe net și văd că aproape peste tot în Europa au înghețat anul. Dar dacă o să jucăm vom avea un turneu semifinal greu și va trebui să muncim foarte mult, să fim într-o formă bună!

Reporter: Ai venit la Botoșani în vară. Ești mulțimit de ceea ce ai realizat aici, atât tu, cât și echipa?

Claudiu: Cred că toată echipa este mulțumită de ce am reușit să facem pentru acest oras. Anul trecut mai nimeni nu știa că în Botoșani se joacă handbal, iar acum echipa se bate pentru intrarea in Liga Națională și este foarte aproape! Cât despre parcursul meu, sunt mulțumit, dar pot și mai mult și voi munci zi de zi pana la ultima picătură! Sunt bucuros că am ales Botoșani, nu regret deloc, aici am întâlnit oameni minunați, avem un colectiv frumos cu cei mai tari băieți!

Reporter: Cu siguranță vei avea o cariera mare în fața. Care sunt obiectivele tale, unde îți dorești să ajungi?

Claudiu: Cu ajutorul lui Dumnezeu și cu multă muncă îmi doresc să audă multă lume de mine și să am ocazia de a juca un Final Four Champions League!

Reporter: În final, te rog să le transmiți un mesaj suporterilor tăi.

Claudiu: Mulțumim că ați fost lângă noi când am avut momente grele și sper că am reușit să vă bucurăm prin rezultatele noastre! Stați acasă, aveți grijă de cei dragi și sper să ne revedem sănătoși pe teren!

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ediția 2020 a proiectului Bibliotecii Județene debutează pe 13 iulie

astăzi, 14:29
13

Biblio-Vacanța 2020 este o ediție jubiliară, a zecea, a unuia dintre cele mai importante proiecte derulate de Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani.Păstrând tradi...

Zece noi cazuri de îmbolnăvire cu COVID în Botoșani, 592 la nivel național

astăzi, 14:26
57

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Botoșani, au fost diagnosticate cu noul coronavirus încă zece persoane, totalul celor infectați de la debutul pandemiei ridicându-se, ...

Încă un pas spre Europa: Înmatricularea maşinilor se va face și direct la dealer-ul auto

astăzi, 11:48
362

Știrea zilei vine de la ministrul de Interne, Marcel Vela, care a anunțat astăzi că va semna un ordin de ministru care va permite înmatricularea maşinilor direct la dealer-ul auto. ...