INCREDIBIL! "Am rămas blocați acolo, ne-a rupt cu bătaia!"! Copilăria lui Marius Croitoru, plină de peripeții!

INCREDIBIL! "Am rămas blocați acolo, ne-a rupt cu bătaia!"! Copilăria lui Marius Croitoru, plină de peripeții!

"Piticu" era porecla lui Marius Croitoru atunci când era copil. Deși a devenit un "altfel" de antrenor, demonstrând lumii că are toate calitățile pentru a fi printre cei mai buni, Marius Croitoru a avut parte și de peripeții în trecutul lui.

Fiind invitatul celor de la Gazeta Sporturilor, Marius a povestit cum a fost prins la furat, acum mai bine de 20 de ani.

"Sunt prea multe, toată copilăria mea a fost legată de jocuri, fotbal. Mergeam la furat fructe. Eram aproape 20-30 de copii, vara, ne-am dus la furat. Ne-am urcat sus pe garaj și s-a rupt țigla cu noi, am căzut direct în garaj la om. Am rămas blocați acolo, ne-a rupt cu bătaia."

Totuși, Marius a fost atras de mic de fotbal. Nu a uitat primul meci la care a participat, atât ca spectator, cât și ca jucător.

"Dunărea Giurgiu cu Alexandria sau Călărași, știu că era derby, la noi în Liga 2. Țin minte că tatăl meu m-a luat împreună cu fratele meu, cu o oră înainte la stadion pentru că nu aveai loc. Abia așteptam să vină zi de meci. Debutul? Am impresia că a fost la 16-17 ani, Liga 3, la Dunărea Giurgiu. "

Nu i-a fost ușor, iar la primul contact cu fotbalul mare a crezut că a fost luat de fraier. A ajuns la Bacău, echipa respectată, la acea vreme, în România. Acolo însă, nu a fost întâmpină așa cum și-ar fi dorit.

"Îmi aduc aminte când am venit la Bacău, copil fiind, am dat să intru în vestiar, am intrat, erau doi mari fotbaliști pe vremea aia, Giani Căpușă: «Copile, ce faci mă? Nu bați la ușă?» Ies afară, bat la ușă și vine nea Ghiță «Ce faci mă aici?», eu spun «Păi mi-a spus omul ăla cu mustață...». Apoi mi-a zis să intru și când am intrat nu mai era nimeni în cabină, erau plecați la masaj. Așa erau vremurile atunci."

Totuși, Marius Croitoru și-a văzut de treaba lui și a continuat să joace fotbal. Și a reușit. Acesta și-a acordat nota 8 pentru cariera sa de jucător, în care a îmbrăcat tricoul unor echipe precum FCSB, Bacău, Vaslui, Poli Timișoara, Astra, Poli Iași sau Botoșani. Acum e antrenor și vrea să demonstreze că e capabil sa fie cel mai bun. Până acum nu sta rău, deoarece a terminat sezonul regulat cu medalia de bronz la gât.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean prins la Botoșani cu un transport de material lemnos neînregistrat corect!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
56

Marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomârla au oprit pentru control, pe drumul public din comuna Șendriceni, o autoutilitară condusă de un bărb...

ITM le-a pus gând rău angajatorilor din panificație: Sute de mii de lei amendă pentru nerespectarea normelor de siguranță a muncii!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
102

În perioada 09 -12.04.2024, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, a avut loc Campania Națională pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile lega...

Bărbat de 62 de ani din Dorohoi a produs un accident după ce s-a urcat băut la volan!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
134

În cursul zilei de marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Dorohoi s-a produs un acc...