Încă o pierdere pentru FC Botoșani: Alessio Carlone și-a anunțat retragerea la doar 24 de ani!

Încă o pierdere pentru FC Botoșani: Alessio Carlone și-a anunțat retragerea la doar 24 de ani!

FC Botoșani a mai pierdut un jucător. După Duganzic, Ofosu și Cimpanu, un alt jucător din flancul ofensiv a fost nevoit să o părăsească pe FC Botoșani. Și nu doar pe formația locală, ci întreaga carieră de fotbalist a lui Alessio Carlone s-a terminat.

Crescut de Genk, Carlone este nevoit să renunțe la fotbal din cauza unei problemele la inimă. Acesta suferă de ARVC, o boală rară care afectează ventriculul drept și care dereglează ritmul de bătăi al inimii.

Astfel, la doar 24 de ani, jucătorul a anunțat pe social media că este nevoit să renunțe la cariera de jucător.

"Pe 3 septembrie mi-a sunat telefonul. A fost un apel care mi-a schimbat radical viața. Cel mai mare coșmar mi-a devenit realitate. Doctorul mi-a spus că am o afecțiune genetică la inima numită ARVC și că trebuie să îmi închei cariera de fotbalist. Am avut multe provocări în viața mea, dar asta este cea mai mare. Cariera mea de jucător e gata, a fost scurtă, dar frumoasă. Fotbalul m-a făcut persoana de azi”, a scris Alessio pe pagina sa de socializare.

La finalul discursului, Alessio le-a mulțumit tuturor celor ce i-au fost alături în carieră, după care a adăugat un mesaj:. "Bucurați-vă de fiecare moment ca și cum ar fi ultimul".

Carlone a ajuns la Botoșani de la Poli Iași, în ianuarie. În sezonul trecut a avut evoluții bune în tricoul echipei locale și ar fi putut profita de plecările din echipă pentru a fi titular. Însă, în acest sezon nu a evoluat nici măcar un minut.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
14

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
134

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
64

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...