Gest bărbătesc al CSM Botoșani în urma loviturii aplicate de Adrian Chiruț lui Claudiu Lazurcă: gest incalificabil într-o sală de sport!

Gest bărbătesc al CSM Botoșani în urma loviturii aplicate de Adrian Chiruț lui Claudiu Lazurcă: gest incalificabil într-o sală de sport!

În urma scandalului apărut în urma cu doua zile, atunci când Claudiu Lazurcă a declarat că a fost lovit de către antrenorul echipei CSU Suceava, Adrian Chiruț, clubul CSM Botoșani a oferit prima reacție oficială, prin jucătorii Florin Ciubotariu și Bogdan Soldanescu, doi jucători ce l-au cunoscut bine pe antrenorul Adrian Chiruț.

În urma scandalului dintre antrenorul echipei CSU Suceava, Adrian Chiruț și Claudiu Lazurcă, jucător la CSM Botoșani, căpitanul Florin Ciubotariu și Bogdan Șoldănescu și-au asumat rolul de mediatori între cele două părți, după ce în presă s-au prezentat scene care nu au ce căuta într-o sală de sport.

"În semn de solidaritate față de colegul nostru Claudiu Lazurcă am vrea să atragem atenția asupra gestului incalificabil al antrenorului Adrian Chirut asupra lui Claudiu, incident petrecut la meciul de Juniori 1, unde jucătorul nostru a evoluat pentru LPS Suceava, el fiind jucător cu dublă legitimare. Claudiu nu a primit scuze nici până acum, încă le așteptăm.

Deși nu am fost prezent în sală la momentul incidentului, au fost alți actuali și foști colegi de-ai noștri, care mi-au confirmat evenimentul nedorit! Colegul meu, Ionuț Vamanu, a fost prezent și a văzut incidentul! Sunt curios, fiind prezenți și elevii antrenorului Adi Chiruț, cum își va justifica gestul în fața lor!

Totodată nu înțelegem atitudinea ostilă față de ofițerul de presă al clubului pe care l-a și amenințat pentru că a publicat acest incident.

Pe Adrian nu trebuie să-l intereseze situația financiară, problemele sau obiectivele clubului nostru, să nu-l mai dorească public la echipa lui pe Lazurcă atât timp cât el este jucătorul nostru și al LPS Suceava, să-i acorde respectul cuvenit președintelui clubului la care a avut niște remarci lipsite de fair-play și totodată orașului Botoșani care își dorește să intre în lumea bună a handbalului românesc.

Echipa noastră nu-și dorește să intre într-un conflict sau să se creeze o rivalitate între cele două orașe, handbalul leagă prietenii", au explicat Florin Ciubotariu și Bogdan Șoldănescu

Presa locală și cea națională a preluat știrea chiar în seara meciului pe www.stiri.botosani.ro și s-a transformat în anunț de primă pagină.

“Atitudinea celor doi jucători și coloși ai handbalului românesc este un exemplu de mediere a situație, iar poziția lor este una cât de se poate de clară. Nimeni nu este într-un război cu cineva, competițiile sunt competiții, sportivitatea, sportivitate, iar fair-play-ul are mereu locul său, binevenit, de altfel." se arată în comunicatul clubului.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
4

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...

Află despre noutățile din industria SEO, îmbunătățește-ți cunoștințele și socializează cu oameni deosebiți din domeniu, SEO Vibes on Tour, București

astăzi, 14:42
52

SEO Vibes on Tour este un super eveniment special dedicat celor care pasionați de lumea SEO, iar scopul lui este de a aduce împreună specialiștii de SEO pentru a-și îmbunătăți cuno...

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
225

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...