FOTO: Zece sportivi botoșăneni au participat la un stagiu național de Co Vo Dao

FOTO: Zece sportivi botoșăneni au participat la un stagiu național de Co Vo Dao

Clubul Dao Botoșani a participat la un stagiu național de Co Vo Dao în Iași, în perioada 9-10 noiembrie a.c., organizat de Federația Română De Arte Marțiale. Sesiunea s-a desfășurat la Sala Sportului din Tomești, conform calendarului competițional pentru anul sportiv 2019.

Coordonatori au fost: Giam Su Ovidiu Covaci, directorul tehnic al Federației Române de Qwan Ki Do, titular cu Centură neagră 7 dang, Minh Su Nica Ștefan, cu Centură neagră 6 Dang și Minh Su Nica Teodor, cu Centură neagră 6 Dang.

Stagiul a inclus antrenamente cu arme tradiționale: Bong (baston lung), Long Gian (cu două elemente), Song Cot (două bastoane scurte), Moc Can sau tonfa, Moc Guom (sabie de lemn), Tam Thiet Gian (cu trei elemente).

„Din partea Clubului Sportiv Dao Botoșani au participat la stagiu zece sportivi. Având în vedere faptul că, la finele acestei luni, are loc la Comănești, în Bacău, Campionatul național de arme tradiționale, acest stagiu este foarte util în antrenamentul sportivilor ce vor participa în competiție”

, transmit reprezentanții clubului sportiv botoșănean.

„Această activitate face parte din Proiectul "Qwan Ki Do - activități sportive în anul 2019, realizat cu sprijinul Municipiului Botoșani, prin Consiliul Local. Conținutul acestui proiect nu reflectă neaparat poziția Municipiului și nu implică nicio resposabilitate din partea acestuia”

, a precizat Florin Jâjâie, președintele CS Dao Botoșani.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O mamă cu șapte copii și doi nepoți a primit încă un moment de SPERANȚĂ din partea pompierilor de la Botoșani. Galerie foto.

astăzi, 14:48
23

Ne plac poveștile frumoase și ne plac oamenii care fac gesturi frumoase. Momentele de acest fel trec în general neobservate, dar rămân mereu în sufletul celor care primesc un...

Mai puține drumuri pentru cei care se pensionează. Ministrul Muncii a anunțat simplificarea procedurilor de pensionare

astăzi, 14:24
149

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat simplificarea procedurilor pentru ieşirea la pensie, precizând că a iniţiat un ordin în acest sens.Potrivit ministrului, Agenţia Na...

Femeie de 62 de ani din Botoșani, găsită fără suflare într-un șanț

astăzi, 13:53
321

O femeie în vârstă de 62 de ani din localitatea Pădureni, județul Botoșani, a fost găsită fără suflare, într-un șanț din sat, luni dimineață. Moartea a survenit pe fondul...