Florin Andone, titular pe Bernabeu!

Florin Andone, titular pe Bernabeu!

Florin Andone l-a cucerit pe Fatih Termin, antrenorul lui Galatasaray și este anunțat titular de presa din Turcia, la partida de pe Santiago Bernabeu, din aceasta seară.

De la ora 22:00, Florin Andone &Co vor evolua împotriva lui Real Madrid, în UEFA Champions League, asta după ce ieri un alt român a fost titular pe terenul rivalei galacticilor, vorbind despre Nicușor Stanciu, care a evoluat 63 de minute pentru Slavia în egalul de pe Camp Nou.

Nu e prima oară când Andone se va întâlni cu galacticii. Acesta a fost titular și în partida tur, iar în aprilie 2017, pe vremea când Andone juca pentru Deportivo La Coruna, acesta reușea să îți treacă un gol și un asist.

Andone, aproape de un transfer definitiv!

Deși a ajuns în Turcia de abia două luni, Florin Andone i-a cucerit pe cei din conducerea clubului, care au înaintat o oferta de 5.000.000€ către cei de la Brighton, care l-au împrumutat pe Florin la Galatasaray până la sfârșitul sezonului. Andone a ajuns la Brighton pentru 6.000.000€, în vara lui 2018, de la Deportivo La Coruna. Acesta a mai evoluat și pentru Cordoba, și a fost crescut de Academia echipei Villiareal.

(Iosif Pintilie)
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deputatul liberal Cristian Achiței: Victorie frumoasă, obținută cu multă muncă de PNL pe Zona Ștefănești!

astăzi, 16:03
375

Deputatul Cristian Achiței a făcut o analiză foarte rece pe pagina sa de socializare, accesibilă publicului, din care reiese că zona pe care o coordonează a reușit să obțină rezultate inclus...

Suntem în UE numai cu numele! Încă un studiu, aceeași realitate: România departe de toate statele europene în privinţa calităţii vieţii!

astăzi, 15:47
80

România ocupă locul 45 în studiul Indicele de Progres Social 2019, privind calitatea vieţii şi bunăstarea socială, fiind depăşită cu mult de toate celelalte 28 state membre ale Uni...

Botoșănenii datorează aproape 3 milioane de euro societății Nova Apaserv

astăzi, 14:27
147

Societatea Nova Apaserv gestionează sute de dosare cu datorii ale botoșănenilor către aceasta. Nu mai puțin de 13.028.674 de lei este suma pe care 454 de clienți din județ trebuie să o achite ...