FC Botoșani va fi inclus, alături de alte 13 echipe, în Fifa 20, un joc care se va lansa în această toamnă (VIDEO)

FC Botoșani va fi inclus, alături de alte 13 echipe, în Fifa 20, un joc care se va lansa în această toamnă (VIDEO)

Veste mare pentru iubitorii jocurilor video. Atât FC Botoșani, cât și celelalte 13 echipe din prima divizie vor fi incluse în jocul Fifa 20, care urmează să fie lansat pe 27 septembrie. Zvonurile au apărut încă din luna iunie, însă acum totul e oficial. La ora 16:30, a început prima conferință de presă a companiei EA Sports din Romania, context în care anunțul a fost făcut oficial.

Fifa 20 este, practic, a 27-a versiune a jocului considerat de mulți drept cel mai mare joc de fotbal din lume. Acesta deține licențe pentru competiții precum Cupa Mondială, Champions League sau Europa League și, totodată, cele mai mari campionate sunt incluse. De ani buni, FRF și LPF încearcă să vândă licență celor de la EA Sports, producătorii jocului. Anul trecut, naționala de fotbal a primit licența.

Fanii echipei FC Botoșani vor putea juca împreună cu favoriții lor. Golofca, Ongenda și alți fotbaliști ai Botoșaniului vor primi carduri speciale. De asemenea, cel mai probabil și Stadionul Municipal va primi o proiecție în joc.

(Iosif Pintilie)


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, apel către botoșăneni: „Este mai grav ca acum trei luni. Pandemia nu se oprește”.

astăzi, 15:38
624

La prima sa întâlnire cu presa locală la mai bine de trei luni, Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani și-a început discursul de marți cu un apel către botoșăneni. A...

Botoșani a primit banii pentru pagubele create de inundații asupra infrastructurii rutiere: circa 9.800 de lei

astăzi, 15:13
127

În timp record, la nivelul județului Botoșani, comisiile constituite prin Ordin al Prefectului județului, Dan Nechifor, au evaluat pagubele produse de fenomenele hidrometeorologice din perioa...

Primarul municipiului Botoșani despre „Cornișa”: „Este un loc foarte râvnit în Botoșani de toate instituțiile de cultură”

astăzi, 15:05
211

După aproape patru luni de la ultima întrevedere, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a susținut marți prima conferință de presă, care a avut loc în Amfiteatrul de la ...