FC Botoșani - UTA Arad 2-3! Am condus, dar am pierdut!

FC Botoșani - UTA Arad 2-3! Am condus, dar am pierdut!

FC Botoșani și UTA Arad sau întâlni sâmbătă seara, în primul meci din istoria disputelor directe dintre cele două  formații.

FC Botoșani începea prost partida și era condusă încă din minutul 4, când Holzmann trimitea în propria poartă o minge șutată de Morar.

Egalarea venea în minutul 27. Braun obținea o lovitură de la 11 metri, iar Keyta transformă.

5 minute mai târziu, Mihai Roman obținea o altă lovitură de la 11 metri. Florescu execută de această dată și reușește să înscrie cu un șut care aproape a rupt plasa.

La pauză, FC Botoșani conducea cu scorul de 2-1. La doar 3 minute după începerea reprizei secunde, UTA Arad înscria prin Erico Da Silva, însă faza este suspectă de offside. Marius Croitoru protestează și este eliminat.

UTA reușea să revină în avantaj în minutul 71, atunci când Morar înscria direct din lovitură liberă, cu un șut în vinciul scurt.

FC Botoșani nu a reușit să egaleze și a ajuns la 5 meciuri consecutive fără victorie pe teren propriu. Pentru formația lui Marius Croitoru urmează duelul cu FCSB.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) PSD Botoșani: „Pe 6 decembrie votează în siguranță pentru siguranța sănătății tale, a locului tău de muncă și a educației copiilor tăi”

astăzi, 15:30
7

Comunicat:PSD Botoșani transmite alegătorilor să nu își irosească votul pe partide, care nu au niciun fel de program de guvernare concret și coerent.PSD este singura alternativă l...

(P) Cristian Achiței, candidat pentru Senatul României pe lista Partidului Național Liberal: TREBUIE SĂ VOTEZI!

astăzi, 13:30
51

Comunicat:TREBUIE SĂ VOTEZI!Pentru că te-ai simțit umilit și batjocorit atunci când ai văzut că pesediștii NU AU FĂCUT NIMIC din promisiunile cu care te-au amăgit în 2016&...

(P) PMP Botoșani: Duminică este ziua în care românii vor decide viitorul acestei țări. Vă îndemnăm pe toți ca duminică să votați pe PMP

astăzi, 12:40
54

Comunicat:Astăzi este ultima zi a campaniei electorale.O campanie anormală din toate punctele de vedere - fără mitinguri, fără evenimente și cu prea puține întâlniri cu ce...