FC Botoșani - UTA Arad 2-3! Am condus, dar am pierdut!

FC Botoșani - UTA Arad 2-3! Am condus, dar am pierdut!

FC Botoșani și UTA Arad sau întâlni sâmbătă seara, în primul meci din istoria disputelor directe dintre cele două  formații.

FC Botoșani începea prost partida și era condusă încă din minutul 4, când Holzmann trimitea în propria poartă o minge șutată de Morar.

Egalarea venea în minutul 27. Braun obținea o lovitură de la 11 metri, iar Keyta transformă.

5 minute mai târziu, Mihai Roman obținea o altă lovitură de la 11 metri. Florescu execută de această dată și reușește să înscrie cu un șut care aproape a rupt plasa.

La pauză, FC Botoșani conducea cu scorul de 2-1. La doar 3 minute după începerea reprizei secunde, UTA Arad înscria prin Erico Da Silva, însă faza este suspectă de offside. Marius Croitoru protestează și este eliminat.

UTA reușea să revină în avantaj în minutul 71, atunci când Morar înscria direct din lovitură liberă, cu un șut în vinciul scurt.

FC Botoșani nu a reușit să egaleze și a ajuns la 5 meciuri consecutive fără victorie pe teren propriu. Pentru formația lui Marius Croitoru urmează duelul cu FCSB.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
80

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
19

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
358

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...