FC Botoșani - Tottenham! UEFA a decis meciurile din turul 3!

FC Botoșani - Tottenham! UEFA a decis meciurile din turul 3!

FC Botoșani e la un pas de un meci mare. Daca va ajunge în turul 3 al Europa League, formația pregătită de Marius Croitoru poate da peste Tottenham, formație pregătită de marele Jose Mourinho, unde evoluează jucători precum Harry Kane, Son, Hugo Lloris, Dele Alli sau Aurier.

Pentru a o aduce pe Tottenham la Botoșani, Duganzic și compania trebuie să o elimine pe Skhendija, într-un meci jucat la Botoșani pe 17 septembrie, iar elevii lui Mourinho trebuie sa treacă peste bulgarii de la Lokomotiv Plovdiv.

„Tottenham? Vai de capul meu. La Botoșani? Senzațional! Stați să respir, mai întâi, să-mi revin. E un vis frumos să vină o astfel de echipa la Botoșani. Ar fi extraordinar să și câștigăm. Nu mă tem, sincer. Respectul cuvenit, pălăria ridicată până la cer, dar avem șansa noastră. Păcat că e fără spectatori, dar e o veste extraordinară. Dacă picăm, o să picăm de pe un cal mare”, a spus Valeriu Iftime, pentru Digi Sport.

Lotul englezilor este cotat la 721 de milioane de euro, comparativ cu 9,5 milioane de euro, care este valoarea clubului nostru pe Transfermarkt.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doliu în mediul academic, s-a stins un profesor care a pregătit studenți și la Botoșani!

astăzi, 07:10
54

Din rândul universitarilor de la departamentul de Căi de Comunicații și Fundații de la Facultatea de Construcții și Instalații, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Ia...

Calendar ortodox: Îi cinstim pe Sfinţii Mucenici Hrisant şi Daria, Claudiu şi Ilaria; Sfântul Mucenic Marian diaconul (Zi aliturgică. Canonul Mare)

astăzi, 07:00
7

Sfântul Hrisant († 283) era din Egipt, dar s-a mutat la Roma împreună cu tatăl său, Polemon, care era păgân. După ce a învăţat toată filosofia păgână, Hr...

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
357

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...