FC Botoșani salută ideea mutării în Antalya: Pare destul de interesant să meargă tot campionatul acolo

FC Botoșani salută ideea mutării în Antalya: Pare destul de interesant să meargă tot campionatul acolo

În ultimele zile s-a vehiculat ideea mutării primei divizii în Antalya. Aceasta variantă prinde contur, având în vedere situația din zona respectivă. Deși Turcia este foarte afectată de pandemia de Covid, în Antalya nu exista cazuri confirmate, iar singurul pericol este un suspect.

Se pare că LPF plănuiește să ducă echipele în Turcia pentru a face pregătirea, iar în cazul în care situația din România ar fi mai rea decât cea din Antalya, atunci campionatul ar urma să continue acolo.

Valeriu Iftime salută această idee și își dorește ca această variantă să devină realitate.

”Am discutat și eu ieri cu președintele meu și prima oară am fost surprins. Mi se părea puțin cam extravagantă propunerea asta. Până la urmă pare a fi destul de potrivită. Dacă faci un control bun al traficului legat de răspândirea COVD-19, acolo ar fi condiții bune de antrenament, de protecție și de joc.

Am putea cumva în două luni de zile să facem tot ce trebuie. Mai ales că nu se joacă cu spectatori, ceea ce e extraordinar. Ai autocarul aproape, hotelul tău. Ai foarte multe baze sportive. Dacă stai tot campionatul acolo poți juca și meciuri de pregătire cu echipe din play-out. Pare destul de interesant să meargă tot campionatul acolo. Soluția trebuie studiată”, a spus Iftime, pentru Digi Sport.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
312

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
536

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
158

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...