FC Botoşani are nevoie de victorie

FC Botoşani este decisă să continue seria rezultatelor pozitive din acest retur şi să obţină cel de-al doilea succes pe terenul de la Dorohoi, în faţa celor de la CSM Focşani. În ciuda problemelor de efectiv cu care se confruntă, elevii lui Leo Grozavu sunt decişi să facă un meci mare pentru a îndeplini obiectivul fixat de tehnician pentru primele trei jocuri din retur, câştigarea a şapte puncte. " Va fi mai greu decât se aşteaptă oricine, însă dacă vrem să fim acolo sus, trebuie să câştigăm. Nu-i important cum o facem, dar nu ne permitem să cedăm puncte acasă ", a declarat Ovidiu Ciobanu, căpitanul formaţiei FC Botoşani. În jocul de astăzi de la Dorohoi, ar putea debuta jucătorul Paul Zoicaş, ultimul fotbalist transferat de gruparea locală în pauza competiţională. Zoicaş a impresionat în testul susţinut la mijlocul acestei săptămâni prin disponibilitatea la efort şi insistenţa în joc, fapt ce l-ar putea determina pe Grozavu să-l introducă din primul minut pe teren. "Întâi vreau să joc şi pe urmă să fac declaraţii ", s-a limitat să spună Zoicaş despre debutul său la FC Botoşani.
  
  În meciul de astăzi, principalul ar putea miza pe Prisacă - Patache, Ov. Ciobanu, Filip, Cilean - Vătavu, Vaşvari - Zoicaş, Sitaru, Cornea - Kone.
  
  De partea cealaltă, Gică Mihali are mari probleme cu juniorul ce trebuie să-l trimită în primul "11 ", Liviu Dumitriu devenind indisponibil în urma unei lovituri primite în partida cu FCM Câmpina. Mihali nu-l poate trimite în teren nici pe Ionuţ Balaur, acesta fiind indisponibil până la finalul campionatului. În aceste condiţii, principalul formaţiei focşănene este nevoit să apeleze la a treia soluţie, şi anume Lucian Nistoroiu.
  
  Partida de la Dorohoi dintre FC Botoşani şi CSM Focşani va fi condusă de o brigadă care îl va avea la centru pe Mugurel Drăgănescu din Breaza, acesta urmând a fi ajutat de asistenţii Cătălin Teodor din Brăila şi George Fridl din Comăneşti.
  
  Oficialii FC Botoşani au decis să asigure gratuit transportul galeriei "Nord Fighters ", punând la dispoziţie patru autocare care vor pleca la 9.30 din faţa stadionului. 
    
  Mihali va conduce echipa din tribună 
  
  Principalul oaspeţilor, Gică Mihali îşi va conduce echipa din tribună la acest joc. Fostul dinamovist a fost suspendat de Comisia de Disciplină a FRF pentru o etapă în urma protestelor de la partida din deplasare din prima etapă a returului cu Prefab.05 Modelu, joc pierdut la limită de formaţia de pe Milcov cu 1-0. În jocul de astăzi de la Dorohoi, formaţia focşăneană va fi condusă de pe bancă de secundul Aurel Pastia. 
    
  Programul etapei a XX-a 
    
  FC BOTOŞANI - CSM Focşani
  
  Petrolul Ploieşti - Concordia Chiajna
  
  FC Braşov - Progresul Bucureşti
  
  FCM Bacău - Dunărea Giurgiu
  
  Dinamo II - CS Otopeni
  
  FCM Câmpina - Delta Tulcea
  
  Prefabricate Modelu - Forex Braşov
  
  Sportul Studenţesc - Dunărea Galaţi   FC Săcele - Intergaz Bucureşti

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Europa a devenit cel mai afectat continent de către noul coronavirus

astăzi, 20:49
85

Pandemia de coronavirus a ucis mai mult de 40.000 de persoane în Europa, dintre care trei sferturi în Italia, Spania şi Franţa, potrivit bilanţului stabilit de AFP care citează date of...

Moment de respiro pentru Pământ: emisiile de dioxid de carbon din acest an ar putea scădea la nivelul celui înregistrat la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial

astăzi, 20:35
98

Pauza planetară luată din cauza pandemiei de COVID-19 are şi efecte pozitive. În contextul scăderii producţiei industriale şi a reducerii semnificative a transportului, indicii de poluare ...

Se pregătește o Ordonanță Militară pentru șoferii de TIR

astăzi, 20:05
281

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Afacerilor Interne Marcel Vela să pregătească o nouă Ordonață Militară prin care să reglementeze perioada de izolare, dintre curse, a șoferilor c...