FC Botoșani anunță că nu va tăia salariile jucătorilor!

FC Botoșani anunță că nu va tăia salariile jucătorilor!

Deși inițial se punea problema unei reduceri a salariilor la FC Botoșani, Marius Croitoru a afirmat că în acest moment nu se mai pune problema ca acestea să fie diminuate.

Trupa din Botoșani încearcă să-și păstreze vedetele, Dugandzic, Ofosu, Ashkovski sau Rodriguez fiind tentați de un transfer.

”Este foarte greu să pun un jucător din România să renunțe la un salariu de 2.000, 3.000 de euro. Aici am ținut legătura cu patronatul, nu se pune problema de reducerea salariilor, dar la nivel de vestiar, dacă clubul va întâmpina dificultăți vom ajuta”, a spus Croitoru, antrenorul Botoșaniului, la Digi Sport.

Marius Croitoru: ”Într-o lună sper să-i dăm drumul la treabă”

Antrenorul Botoșaniului este optimist în ceea ce privește reluarea campionatului :”Eu sunt optimist, toată viața am fost. N-aș vedea lucrurile fără un final frumos. Eu zic că maxim o lună de zile să ne apucăm de treabă, așa vreau să se întâmple. Sunt lucruri mai importante acum decât fotbalul.

Vorbesc zilnic cu ei (n.r. - cu jucătorii), dar răspunsurile la întrebările lor nu le am. Încerc să le mențin moralul cât mai ridicat pentru că sunt întrebări la care nu am răspuns”, a mai spus Croitoru.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, apel către botoșăneni: „Este mai grav ca acum trei luni. Pandemia nu se oprește”.

Marţi, 14 Iulie 2020
1070

La prima sa întâlnire cu presa locală la mai bine de trei luni, Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani și-a început discursul de marți cu un apel către botoșăneni. A...

Botoșani a primit banii pentru pagubele create de inundații asupra infrastructurii rutiere: circa 9.800 de lei

Marţi, 14 Iulie 2020
199

În timp record, la nivelul județului Botoșani, comisiile constituite prin Ordin al Prefectului județului, Dan Nechifor, au evaluat pagubele produse de fenomenele hidrometeorologice din perioa...

Primarul municipiului Botoșani despre „Cornișa”: „Este un loc foarte râvnit în Botoșani de toate instituțiile de cultură”

Marţi, 14 Iulie 2020
324

După aproape patru luni de la ultima întrevedere, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a susținut marți prima conferință de presă, care a avut loc în Amfiteatrul de la ...