FC Botoșani anunță că nu va tăia salariile jucătorilor!

FC Botoșani anunță că nu va tăia salariile jucătorilor!

Deși inițial se punea problema unei reduceri a salariilor la FC Botoșani, Marius Croitoru a afirmat că în acest moment nu se mai pune problema ca acestea să fie diminuate.

Trupa din Botoșani încearcă să-și păstreze vedetele, Dugandzic, Ofosu, Ashkovski sau Rodriguez fiind tentați de un transfer.

”Este foarte greu să pun un jucător din România să renunțe la un salariu de 2.000, 3.000 de euro. Aici am ținut legătura cu patronatul, nu se pune problema de reducerea salariilor, dar la nivel de vestiar, dacă clubul va întâmpina dificultăți vom ajuta”, a spus Croitoru, antrenorul Botoșaniului, la Digi Sport.

Marius Croitoru: ”Într-o lună sper să-i dăm drumul la treabă”

Antrenorul Botoșaniului este optimist în ceea ce privește reluarea campionatului :”Eu sunt optimist, toată viața am fost. N-aș vedea lucrurile fără un final frumos. Eu zic că maxim o lună de zile să ne apucăm de treabă, așa vreau să se întâmple. Sunt lucruri mai importante acum decât fotbalul.

Vorbesc zilnic cu ei (n.r. - cu jucătorii), dar răspunsurile la întrebările lor nu le am. Încerc să le mențin moralul cât mai ridicat pentru că sunt întrebări la care nu am răspuns”, a mai spus Croitoru.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
902

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
278

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
237

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...