FC Botoșani a primit o ofertă pentru Ongenda. Iftime: "Pleacă de la mine când are o ofertă bună pentru mine şi pentru club. Acum, nu e!"

Aflat pe lista tuturor granzilor din Liga 1 în pauza de iarnă, francezul Hervin Ongenda a primit o ofertă concretă din Belgia, anunță Valeriu Iftime, președintele lui FC Botoșani. Șansele ca mijlocașul de 23 de ani să-i părăsească pe moldoveni sunt însă foarte mici în acest moment.

FC Botoșani a primit o ofertă pentru Ongenda. Iftime: "Pleacă de la mine când are o ofertă bună pentru mine şi pentru club. Acum, nu e!"

Hervin Ongenda (23 de ani) va continua la FC Botoșani încă două sezoane, deși pe adresa clubului FC Botoșani a venit o ofertă din prima ligă belgiană pentru mijlocașul francez. Actuala înțelegere a lui Ongenda cu FC Botoșani e valabilă până în 2020. Francezul a fost monitorizat și de Galatasaray.

"Am o ofertă foarte concretă, în momentul ăsta, pentru Ongenda. E din Belgia, nu vă pot spune echipa, dar nu pleacă. Oferta e concretă pentru momentul ăsta, dar nu vreau să-l dau. Vreau să joace fotbal, semnează încă doi ani cu mine, am o relaţie foarte corectă cu el. El ştie că pleacă de la mine când are o ofertă bună pentru mine şi pentru club. Acum, nu e! Aştept mult mai mult de la el, ştie că trebuie să joace bine ca să plece. El trebuia să se întâlnească într-o echipă cu Moruţan, dar e greu să mă gândesc că Moruţan se întoarce la Botoşani", a declarat Valeriu Iftime pentru Prosport.

Născut la Paris, Hervin Ongenda a evoluat ca junior pentru toate naţionalele Under ale Franţei, la U16 având cifre incredibile (8 goluri în 11 meciuri). Cotat la 550.000 de euro de site-urile de specialitate, francezul trecut pe la PSG a jucat 29 de meciuri în acest sezon din Liga 1, a marcat 3 goluri și a oferit 4 pase decisive.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Punctul de lucru din Dorohoi pentru Permise și Înmatriculări își suspendă activitatea

Marţi, 20 Octombrie 2020
286

Activitatea de lucru cu publicul la sediul din Dorohoi al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor se suspendă pe o perioadă de 14 zile, anunță...

3 superi mutări pentru play-off! Un jucător cu meciuri în Champions League, superstarul sirian și un german vor juca la Botoșani!

Marţi, 20 Octombrie 2020
488

FC Botoșani încearcă să acopere golurile, iar conducerea clubului a anunțat 5 transferuri. Daca azi dimineață a apărut numele primului jucător, atacantul Mohamad Mawas, în această...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate în contextul măsurilor anti-COVID. Operatori economici sancționați

Marţi, 20 Octombrie 2020
260

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituție Prefectului, au fost desfășurate noi acțiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă...