FC Botoșani a primit o ofertă pentru Ongenda. Iftime: "Pleacă de la mine când are o ofertă bună pentru mine şi pentru club. Acum, nu e!"

Aflat pe lista tuturor granzilor din Liga 1 în pauza de iarnă, francezul Hervin Ongenda a primit o ofertă concretă din Belgia, anunță Valeriu Iftime, președintele lui FC Botoșani. Șansele ca mijlocașul de 23 de ani să-i părăsească pe moldoveni sunt însă foarte mici în acest moment.

FC Botoșani a primit o ofertă pentru Ongenda. Iftime: "Pleacă de la mine când are o ofertă bună pentru mine şi pentru club. Acum, nu e!"

Hervin Ongenda (23 de ani) va continua la FC Botoșani încă două sezoane, deși pe adresa clubului FC Botoșani a venit o ofertă din prima ligă belgiană pentru mijlocașul francez. Actuala înțelegere a lui Ongenda cu FC Botoșani e valabilă până în 2020. Francezul a fost monitorizat și de Galatasaray.

"Am o ofertă foarte concretă, în momentul ăsta, pentru Ongenda. E din Belgia, nu vă pot spune echipa, dar nu pleacă. Oferta e concretă pentru momentul ăsta, dar nu vreau să-l dau. Vreau să joace fotbal, semnează încă doi ani cu mine, am o relaţie foarte corectă cu el. El ştie că pleacă de la mine când are o ofertă bună pentru mine şi pentru club. Acum, nu e! Aştept mult mai mult de la el, ştie că trebuie să joace bine ca să plece. El trebuia să se întâlnească într-o echipă cu Moruţan, dar e greu să mă gândesc că Moruţan se întoarce la Botoşani", a declarat Valeriu Iftime pentru Prosport.

Născut la Paris, Hervin Ongenda a evoluat ca junior pentru toate naţionalele Under ale Franţei, la U16 având cifre incredibile (8 goluri în 11 meciuri). Cotat la 550.000 de euro de site-urile de specialitate, francezul trecut pe la PSG a jucat 29 de meciuri în acest sezon din Liga 1, a marcat 3 goluri și a oferit 4 pase decisive.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Eugen Teodorovici bagă frica în bugetari: Încep disponibilizările

Vineri, 19 Aprilie 2019
656

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, că ministerul pe care îl conduce le-a cerut deja miniştrilor şi şefilor de agenţii să comunice o situaţie clară privind...

Lucrări de cadastru în Mihai Eminescu și Vlădeni, derulate prin POR

Vineri, 19 Aprilie 2019
129

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a inițiat două proceduri de licitație pentru achiziționarea serviciilor de înregistrare sistematică în Sistemul in...

Liviu Dragnea: "Vom da o lege ca să pedepsim orice firmă nemernică străină - și chiar și românească - care..."

Vineri, 19 Aprilie 2019
1014

Liviu Dragnea a spus vineri, la Botoșani, că Parlamentul va adopta o lege prin care va fi pedepsită "orice firmă nemernică străină", "și chiar și românească",&...