FC Botoșani a învins cu scorul de 3-1 pe FC Akhmat Groznîi în meciul de pregătire din Antalya

FC Botoșani a învins cu scorul de 3-1 pe FC Akhmat Groznîi în meciul de pregătire din Antalya

FC Botoșani a reușit să învingă astăzi, în cel de-al patrulea meci amical programat în cantonamentul din Antalya, formația din prima ligă rusă FC Akhmat Groznîi.

Scorul final al meciului a fost 3-1 pentru botoșăneni, iar golurile au fost marcate de Marko Dugandzic în minutele 15, 39 și 90+3, ultimul din penalti.

Marko Dugandzic a ajuns astfel să înscrie cinci goluri din cele șase marcate de FC Botoșani în deplasarea din Antalya, iar rusii au marcat prin Kadyrov în minutul 58.

Marius Croitoru a mizat la start pe Pap – Harut, Miron, Chindris, Țiganasu – Rodriguez, Cascini – Ebenhofer, Ashovski, Ofosu – Dungandzic.

Miercuri, FC Botoșani va întâlni ultima echipă din această perioadă de verificări, respectiv Spartak Trnava, într-un meci ce se va disputa de la ora 15.00.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Actele „de mână” vor putea fi titluri executorii, chiar dacă nu sunt înregistrate în registrele publice

astăzi, 18:20
534

Pe viitor, înscrisurile sub semnătură privată vor putea fi folosite ca titluri executorii chiar și fără să fie înscrise în registrele publice corespunzătoare, așa cum stabil...

Bărbat găsit fără suflare într-un părău din Dorohoi

astăzi, 17:28
378

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost găsit fără suflare într-un pârâu, sâmbătă, pe strada Oborul Nou din municipiul Dorohoi.Descoperirea a fost făcut...

Comitet întrunit de urgență la Prefecură, din cauza Codului portocaliu de furtuni și a coronavirusului

astăzi, 17:13
646

Membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-au întrunit în şedinţă extraordinară astăzi, în contextul avertizării meteorologice de tip Cod Portocaliu, va...