Echipa Sanatatea Darabani se apara si da vina pe gazde: "Noi nu l-am atins pe arbitru. Cei de la Varfu Campului l-au lovit, scuipat si amenintat"

Echipa Sanatatea Darabani se apara si da vina pe gazde: "Noi nu l-am atins pe arbitru. Cei de la Varfu Campului l-au lovit, scuipat si amenintat"
Oficialii echipei de Liga a IV-a, Sanatatea Darabani, s-au declarat extrem de dezamagiti de decizia Comisiei de Disciplina din cadrul AJF Botosani, care a hotarat ca ambele echipe sa piarda jocul cu 3-0, si asta pentru ei se considera nevinovati.

Constantin Nechifor, delegatul celor de la Darabani, a declarat pentru Stiri.Botosani.ro ca niciun jucator de-al sau nu l-a lovit pe arbitrul Cohal Mitrita si nici nu l-a amenintat, chiar daca unul dintre jucatori a fost suspendat pentru 4 etape.

Inclusiv acesta a fost suspendat pentru o perioada de o luna de zile si amendat cu 30 de lei, pentru ca a parasit suprafata de joc. Nechifor spune ca a intrat pe teren pentru ca in timp ce arbitrul era alergat de jucatorii echipei gazda, jucatorul sau care a fost faultat in careu avea nevoie de ingrijiri medicale.

"Gazdele au jucat mai dur. Un jucator de la noi a fost lovit de un altul de la Varfu Campului, fault din spate, exact langa tusier. Totul a pornit de la arbitraj, pentru ca jucatorul gazdelor nu a primit nici macar galben. In minutul 44, la 2-0 trebuia sa dea un penalty clar pentru Varfu Campului, dar nu l-a dat arbitru. Gazdele l-au lovit si l-au scuipat, l-au alergat pe teren. S-a terminat imediat prima repriza, iar in a doua repriza a dat imediat in compensatie un penalty pentru gazde, ca a fost, ca nu a fost, nu stiu si s-a facut 2-1. In minutul 64, atunci cand s-au intamplat toate, scapa atacantul nostru singur cu portarul si a fost impact violent in el si portar, iar jucatorii au cazut. Cei de la Varfu Campului cand au vazut ca da penalty pentru noi, iar arbitrul a fost iar fugarit de gazde si lovit, scuipat si amenintat. Dupa cateva minute tusierul si intoarce decizia. Jucatorul nostru astepta sa execute, iar ceilalti jucatori de la noi erau la 16 m. Cand a intors decizia l-au intrebat de ce intoarce, nu l-au atins si nu l-au injurat. Imediat a zis ca nu mai poate arbitra si a oprit meciul. Eu am intrat pe teren pentru ca jucatorul nostru era accidentat, in timp ce gazdele il alergau pe portar. Era normal sa vad ce s-a intamplat cu el, pentru ca s-a ciocnit foarte tare de arbitru. Noi am facut Apel la decizie si chiar am fost la AJF la domnul Zanfirescu si ne-a zis ca noi nu stim sa jucam fotbal, ca nu stim regulamentele.", a declarat Constantin Nechifor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
908

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
280

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
241

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...