DUGANDZIC duce Botoșaniul în Play-Off! Performanță istorică pentru FC Botoșani! VIDEO

DUGANDZIC duce Botoșaniul în Play-Off! Performanță istorică pentru FC Botoșani! VIDEO

De un singur gol avea nevoie astăzi FC Botoşani în meciul cu Sepsi OSK pentru a ajunge în Play-off, iar botoșănenii au luptat până la capăt în acest meci pentru a reuși să învingă cu 1 - 0 la Sfântul Gheorghe.

Atacantul croat Marko Dugandzic a fost din nou decisiv, după ce a înscris și în meciurile cu Chindia și Hermannstadt. Este al treilea meci decis de golurile lui Dugandzic, care, cu această ocazie, pe lângă 9 puncte în trei meciuri, aduce și calificarea în play-off!

Achiziția croatului pare a fi cea mai inspirată decizie a echipei tehnice de la Botoșani.

FC Botoșani începe bine partida, iar Dugandzic și Papa au șansa de a deschide scorul, dar de fiecare dată s-a opus Niczuly. Miron marchează cu umărul în minutul 8 dar golul este anulat pentru ofsaid.

Gazdele echilibrează apoi jocului, iar Vașvari șutează din marginea careului, însă mingea trece mult peste poartă. Sepsi a avut posesia dar fără ocazii la poarta lui Hankic în timp ce FC Botoșani a preferat un joc de așteptare.

În minutul 33, Vașvari execută bine o lovitură liberă dar Hankic respinge. Cu patru minute înainte de pauză, Croitoru îl scoate pe Șeroni și îl trimite pe teren pe Andrei Patache.

La pauză, Marius Croitoru face a doua schimbare. Iese Câmpanu și intră Ashkovski. Gazdele au inițiativa și în debutul reprizei secunde, Csiszer șutează de la 20 de metri dar Hankic respinge în corner. FC Botoșani încearcă să revină în ofensivă deoarece are nevoie de trei puncte pentru a-și asigura prezența în play-off.

În minutul 59, Țigănașu centrează foarte bine, Dugandzic preia și îl învinge pe portarul celor de la Sepsi.

Gazdele încearcă să revină în joc dar FC Botoșani se apără foarte bine. Partida se încheie cu victoria echipei antrenate de Marius Croitoru care va juca în premieră, în play-off-ul Ligii 1.

Iată echipa cu care a jucat Sepsi OSK Sfântul Gheorghe

Sepsi: Niczuly – Csiszer, Bouhenna, Tincu, Fl. Ștefan – Vașvari – Andrezly, I. Fulop, Achahbar, Ștefănescu – Safranko

Rezerve: Fejer, Celea, Velev, Karanovic, L. Fulop, Carnat, Dumiter

Antrenor: Leo Grozavu

Iată echipa cu care astăzi s-a calificat în premieră FC Botoșani:

Botoșani: Hankic – Haruț, Miron, Șeroni, Țigănașu – Papa, Rodriguez – Cîmpanu, Ebenhofer, Ofosu – Dugandzic

Rezerve: Pap, Patache, Holzmann, Florescu, Keyta, Ashkovki, Cascini

Antrenor: Marius Croitoru

Iată și un scurt rezumat cu golul calificării în Play-Off​ marcat de  Marko Dugandzic:

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DSU achiziționează prima secție de terapie intensivă mobilă din România

astăzi, 11:42
31

Departamentul pentru Situații de Urgență a anunțat că prin intermediul „Fundației pentru Smurd" va achiziționa prima secţie de terapie intensivă mobilă din România...

Un lider al Consiliului Județean a donat 100 de viziere Spitalului „Mavromati”

astăzi, 11:31
125

Unul dintre liderii Consiliului Județean (CJ) din Botoșani a donat către Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” 100 de viziere profesionale, confecționate din materiale conforme c...

România numără: 206 decese cauzate de coronavirus până la această oră

astăzi, 11:18
120

Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului a anunțat încă două decese, miercuri, cauzate de Covid. Bilanțul total a urcat la 207, pe teritoriul României.Deces 206Bărbat, 6...