Design castigator

Design castigator

 Autocarul FC Botosani va avea un nou design  

Design castigator.
Desi termenul limita de trimitere a proiectelor de design al autocarului FC Botosanui nu a expira,t se pare ca sefii clubului au desemnat deja castigatorul.
Pana astazi au fost primite patru proiecte de design exterior al autocarului de la suporteri ai echipei, iar unul dintre ele este pe placul tuturor celor care se ocupa de deplasarile echipei.

Acesta ilustreaza autocarul in cele trei culori oficiale, rosu, alb si albastru, peste care este dispusa stema clubului.
S-a renuntat la aplicarea unor poze cu jucatori pentru ca acestia pot parasi oricand clubul, iar designul mijlocului de transport ar trebui schimbat la fiecare transfer.
Concursul va continua totusi pana pe data de 15 ianuarie, iar propunerile pot fi trimise pe mail-ul clubului FC Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O stradă din municipiul Botoșani, în sfârșit asfaltată

astăzi, 10:01
157

Un tronson din municipiul Botoșani a fost asfaltat, vineri, potrivit unui anunț al primarului Cătălin Flutur.Este vorba despre Drumul Tătarilor, în lungime de 2,1 kilometri, proiectul f...

Orban lasă terasele deschide până la 00:00

astăzi, 09:06
58

Premierul Ludovic Orban a anunțat vineri că programul teraselor va fi prelungit până la ora 00:00, odată cu intrarea în vigoare a noii perioade de 30 de zile de stare de alertă.&b...

Poza zilei: De la Ministerul Afacerilor Interne pentru toți invidioșii, se știe

astăzi, 08:55
101

„Nu sunt în campanie, nu sunt în concediu și suntem cu ochii pe toți cei care încalcă legea.De aici, de la Ministerul Afacerilor Interne, avem grijă să fiți cu toții...