Cupa Speranței la Qwan Ki Do 2018 - FOTO

Cupa Speranței la Qwan Ki Do 2018 - FOTO

Sâmbătă, 29 septembrie 2018, a avut loc la Sala Polivalentă din municipiul Botoșani o competiție de Qwan Ki Do, "Cupa Speranței", organizată de Clubul Sportiv Dao Botoșani in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Tineret si Sport.

La eveniment au participat copii cu vârsta cuprinsă între 5-17 ani de la 5 cluburi de Qwan Ki Do, respectiv C. S. Manh Su Tu Iași, C. S. Cuong Dao Huși, alături, C.S. Hong Ha Radauti, C.S Floare de colt Borca si  C. S. Dao Botoșani.

Competiția a cuprins două probe: la proba de Thao Quyen (proba tehnică) au participat 92 copii, iar la proba Song Dau (proba de luptă), 65 de copii.

„La început de an sportiv 2018-2019, organizarea acestei competiții a însemnat o testare initiala a sprtivilor , similara cu cea din structura scolara, pentru a verifica pregatirea copiilor dupa  vacanta si sa stabilim directiile pe care le vom urma in pregatirea competitionala in perioada urmatoare.”, a declarat Eugen Țurcanu, coordonator tehnic pentru județul Botoșani, centura neagră 4 dang. „Acest eveniment face parte din finanțările nerambursabile sprijinite de Primaria Municipiului Botoșani și Consiliul Local Botoșani pe anul 2018. Conținutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziția Primariei Municipiului Botoșani și nu implică nicio resposabilitate din partea acesteia”, a declarat Jâjâie Florin, președinte a CS DAO Botoșani.








 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
335

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
577

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
167

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...