CSM Botoșani, mesaj de mulțumire pentru sponsori la promovarea în Liga Zimbrilor

CSM Botoșani, mesaj de mulțumire pentru sponsori la promovarea în Liga Zimbrilor

CSM Botoșani a pierdut primul duel din Liga Zimbrilor, însă nu a uitat de partenerii care au ajutat formația să promoveze.

Înaintea duelului cu CSM București, aceștia au trimis o scrisoare de mulțumire către toți partenerii echipei, în semn de apreciere pentru devotamentul avut față de club. De asemenea, în scrisoare sunt transmise mulțumiri și către suporterii echipei.

"În aceste momente istorice pentru handbalul botoșănean, calificarea pentru prima data a unei echipe de handbal din județul Botoșani într-o liga superioară, ne îndreptam gândurile noastre de mulțumire tuturor celor care ne-au fost aproape si ne-au sprijinit în demersul nostru de a fi în Liga Zimbrilor și a trece județul si Municipiul Botoșani pe harta performanței în handbalul masculin.  Performanțele din ultimul timp nu ar fi avut loc dacă nu am fi fost sprijiniți de domnul Gheorghe Ciubotaru și Electroalfa, Griff, Confex, Rapsodia City Center prin  Biolin Fam SRL, Pensiunea Olimp, Kempa prin Sport Suport, Facefood, Botosani Shopping Center, Dechatlon, Carrefour, OTI Computers, ANVI Center, RIMA Desing, Maxim Special Construct, Mars Software. Handbalul trăiește și performează în Botoșani datorita susținerii voastre.

Mulțumiri speciale domnului Constantin Tudorache si clinicii Mobility Remed pentru grija pe care le-a purtat-o sportivilor clubului nostru.

De asemenea, mulțumirile noastre se îndreaptă și către Primăria și Consiliul Local Botoșani, care ne-au sprijinit atunci când am avut cea mai mare nevoie. Împreună vom scrie istorie pentru handbalul botoșănean.

Ne îndreptam mulțumirile și suporterilor care ne-au sprijinit în demersul nostru. Voi ne-ați încurajat la greu, ne-ați aplaudat la bine și sperăm ca de acum să aveți parte doar de bucurii din partea noastră.

Nu în ultimul rând, salutam si publicațiile media care au fost alături de noi mereu: Stiri.Botosani.ro, BT Online, Monitorul de Botoșani, Telebuzz, Botoșani Buna Dimineața, Gazeta de Botoșani, TeleM, Botoșăneanul.

Performantele echipei sunt rodul colaborărilor noastre, iar în acest sens speram să avem parte de reușite împreuna și în viitor. Vă uram multă sănătate și sperăm să ne vedem cât mai curând la Sala Polivalentă. Să ne auzim numai de bine", se arată în scrisoarea semnată de președintele clubului, Cătălin Stoleru.

Pentru CSM Botoșani urmează duelul cu Dobrogea Sud, ce va avea loc astăzi de la ora 11:15.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Andone, după victoria cu Dinamo: ”Atmosfera a fost extraordinară. Le mulțumesc suporterilor!”

astăzi, 07:16
66

Antrenorul echipei FC Botoșani, Bogdan Andone, în vârstă de 49 de ani, a oferit câteva cuvinte la finalul meciului.”Dumnezeu ne-a dat punctele înapoi!”&bd...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Ierarhi Ilie Iorest, Simion Ştefan şi Sava Brancovici, mitropoliţii Transilvaniei

astăzi, 07:00
13

Tot astăzi, Biserica Ortodoxă îi cinstește pe Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul din Maramureş, pe Sfinţii Mucenici Pasicrat şi Valentin și pe Sfânta Cuvioasă Elisabeta....

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
731

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...