CSM Botoșani, mesaj de mulțumire pentru sponsori la promovarea în Liga Zimbrilor

CSM Botoșani, mesaj de mulțumire pentru sponsori la promovarea în Liga Zimbrilor

CSM Botoșani a pierdut primul duel din Liga Zimbrilor, însă nu a uitat de partenerii care au ajutat formația să promoveze.

Înaintea duelului cu CSM București, aceștia au trimis o scrisoare de mulțumire către toți partenerii echipei, în semn de apreciere pentru devotamentul avut față de club. De asemenea, în scrisoare sunt transmise mulțumiri și către suporterii echipei.

"În aceste momente istorice pentru handbalul botoșănean, calificarea pentru prima data a unei echipe de handbal din județul Botoșani într-o liga superioară, ne îndreptam gândurile noastre de mulțumire tuturor celor care ne-au fost aproape si ne-au sprijinit în demersul nostru de a fi în Liga Zimbrilor și a trece județul si Municipiul Botoșani pe harta performanței în handbalul masculin.  Performanțele din ultimul timp nu ar fi avut loc dacă nu am fi fost sprijiniți de domnul Gheorghe Ciubotaru și Electroalfa, Griff, Confex, Rapsodia City Center prin  Biolin Fam SRL, Pensiunea Olimp, Kempa prin Sport Suport, Facefood, Botosani Shopping Center, Dechatlon, Carrefour, OTI Computers, ANVI Center, RIMA Desing, Maxim Special Construct, Mars Software. Handbalul trăiește și performează în Botoșani datorita susținerii voastre.

Mulțumiri speciale domnului Constantin Tudorache si clinicii Mobility Remed pentru grija pe care le-a purtat-o sportivilor clubului nostru.

De asemenea, mulțumirile noastre se îndreaptă și către Primăria și Consiliul Local Botoșani, care ne-au sprijinit atunci când am avut cea mai mare nevoie. Împreună vom scrie istorie pentru handbalul botoșănean.

Ne îndreptam mulțumirile și suporterilor care ne-au sprijinit în demersul nostru. Voi ne-ați încurajat la greu, ne-ați aplaudat la bine și sperăm ca de acum să aveți parte doar de bucurii din partea noastră.

Nu în ultimul rând, salutam si publicațiile media care au fost alături de noi mereu: Stiri.Botosani.ro, BT Online, Monitorul de Botoșani, Telebuzz, Botoșani Buna Dimineața, Gazeta de Botoșani, TeleM, Botoșăneanul.

Performantele echipei sunt rodul colaborărilor noastre, iar în acest sens speram să avem parte de reușite împreuna și în viitor. Vă uram multă sănătate și sperăm să ne vedem cât mai curând la Sala Polivalentă. Să ne auzim numai de bine", se arată în scrisoarea semnată de președintele clubului, Cătălin Stoleru.

Pentru CSM Botoșani urmează duelul cu Dobrogea Sud, ce va avea loc astăzi de la ora 11:15.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, noul primar al municipiului Botoșani

astăzi, 02:34
1763

Cosmin Andrei este noul primar al municipiului Botoșani după o luptă strânsă cu liberalul Cătălin Mugurel Flutur.După numărarea voturilor din secțiile din municipiul Botoșani, Cosm...

Numărătoare de infarct! Duelul Flutur / Andrei tinde să se decidă la un singur vot

astăzi, 00:10
3938

Este incredibil dar duelul dintre liberalul Cătălin Flutur și social democratul Cosmin Andrei la primăria municipiului Botoșani pare să se decidă doar la câteva voturi, dacă nu chia...

Dan Oloeriu și-a spulberat adversarii la Flămânzi

Duminică, 27 Septembrie 2020
825

Dan Oloeriu, primarul în funcție și candidatul PNL la funcția de primar al orașului Flămânzi, a reușit să obțină din nou funcția de primar al orașului în urma scrutinului ...