CSM Botoșani - CSM Buzău 26-26! Surpriză mare oferită de băieții lui Florin Ciubotariu!

CSM Botoșani - CSM Buzău 26-26! Surpriză mare oferită de băieții lui Florin Ciubotariu!

CSM Botoșani a reușit astăzi să obțină primul punct din Liga Zimbrilor și scăpa, cel puțin până la meciul dintre Reșița și Vaslui, de la ora 19:15, de ultimă poziție din clasament.

Băieții lui Florin Ciubotariu au arătat un joc excepțional astăzi, dominând jocul împotriva unei formații cu pretenții clare de play-off. Buzoienii au fost luați prin surprindere de atitudinea băieților de la Botoșani, care au făcut cel mai bun meci din acest sezon.

Cu Claudiu Lazurcă în mare formă, CSM Botoșani a impresionat la nivelul artistic, prin golurile reușite de căpitan, Răzvan Trif sau Cristian Adomnicăi. Luați drept inferiori de adversari, astăzi formația locală a arătat că situația din clasament nu arată realitatea, iar potențialul echipei este unul mare.

Botoșani conducea la pauză cu scorul de 15-14, după ce până în minutul 15 am condus cu 3 goluri diferență. Și în partea a doua, CSM Botoșani avea 3 goluri diferență pe tabelă, în minutul 40.

Buzoienii nu au reușit să conducă pe tabela până în minutul 57, acest detaliu arătând superioritatea formației locale, dar și instabilitatea pe final de meci. Cu 15 secunde înainte de final, HC Buzău avea un gol în fața și se bucura deja de cele 3 puncte. Însă, o intrare tare asupra lui Ionuț Săulescu, din care a rezultat un cartonaș roșu și două albastre, a făcut ca soarta meciului sa fie în mâinile lui Cristian Adomnicăi. Acesta a transformat o lovitură de la 7 metri și a adus echipei primele puncte ale sezonului.

De notat este că Florin Ciubotariu a avut trei absențe importante: Sebastian Polocoșer, Tiberius Moldovanu și Marius Negru.

Omul meciului a fost Claudiu Lazurcă, care a reușit astăzi 9 goluri.

Florin Ciubotariu s-a bazat astăzi pe următorii jucători: Nicolaievici, Bobeică, Mihăilescu - Mihăescu (2 goluri), Dumitrescu, Săulescu, Adomnicăi (5), Koki (2), Lazurcă (9), Trif (5), Farcaș, Szasz (2), Vamanu (1), Lazoreac, Șoldănescu.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bătrân a fost accidentat de o mașină a cărui șofer nu a fost atent la manevra de dat cu spatele

Duminică, 17 Ianuarie 2021
552

Un bărbat de 79 a fost accidentat grav de o maşină care a ieşit cu spatele dintr-o parcare. Accidentul a avut loc vineri seară în Truşeşti.În momentul în care un autoturis...

Loc de dat cu…EPIGRAMA (128)

Duminică, 17 Ianuarie 2021
308

O rubrică realizată de profesor Georgică Manole, scriitor, epigramist:Cristian Preda este cunoscut ca profesor de ştiinţe politice la Universitatea din Bucureşti, europarlamentar şi autor d...

Cutremur în România. Unde s-a produs și ce magnitudine a a avut

Sâmbătă, 16 Ianuarie 2021
452

Un cutremur cu magnitudinea de 2,9 pe Richter a avut loc în zona seismică Vrancea, la orele 18.20.33.Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 82km E de Brașov, 96km ...