Croitoru, după bătaia generală de aseară din tribune: „Nu voi mai fi de acord să joace Iașiul aici”

Croitoru, după bătaia generală de aseară din tribune: „Nu voi mai fi de acord să joace Iașiul aici”

Antrenorul FC Botoșani a transmis public că se va opune unei viitoare veniri a echipei Politehnica Iași pe Stadionul Municipal al botoșănenilor. Reacția vine ca urmare a haosului creat luni seară, la „Derby0ul Moldovei”, soldat cu o bătaie generală în tribune.

Mai exact, o galerie de circa 30 de suporteri au tăbărât cu pumnii și picioarele asupra unor suporteri ai FC Botoșani, pe motiv că cei din urmă nu sunt fair-play. Unul dintre agresori a precizat că între cele două galerii există neînțelegeri mai vechi, care ar fi pornit de la sustragerea unui steag, aparținând grupului de ieșeni, de către botoșăneni. Modul în care bilete false au ajuns să provoace bătaie pe locuri, ar fi fost picătura care a umplut paharul, oamenii pierzându-și cumpătul.

Meciul a fost întrerupt și, între timp, mascații au evacuat galeria ieșenilor. Momentele au fost unele fără precedent pentru Municipalul din Botoșani. 

Astfel că tehnicianul botoșănenilor a taxat, la nivel declarativ deocamdată, Poli Iași și suporterii acesteia.

„Oamenii din Botoșani au dat dovadă de multă educație și bun simț. I-am invitat la noi acasă, i-am pus la masă și am dat dovadă că suntem niște caractere. Ei au venit și au făcut ce au făcut în tribună. Să le fie rușine. Este o pată pe obrazul Politehnicii. Nu ai voie să intri la cineva în casă, te primește cu brațele deschise, te pune la masă și îți bați joc de acea casă. Nu se va mai întâmpla așa ceva. Cel puțin cât voi fi eu aici. Nu voi mai fi de acord să joace Iașiul aici. Nu e normal să ai copii, soții, mame în tribună și să vadă… Este o lipsă de educație și de bun simț. Afară stau unul lângă altul în tribune la derby. Trebuie să te porți ca animalele? Ca sălbaticii? Să le fie rușine pentru ce au făcut. A fost o petrecere care din păcate pentru ei, nu a venit nașul”

, a spus Marius Croitoru.

Meciul a fost organizat de conducerea Poli Iași, lotul fiind considerat echipa „gazdă”. Cel mai probabil, Federația va sancționa drastic echipa.

(foto: digisport.ro)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
8

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
102

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
18

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...