Costel Enache, nemulţumit de egalul cu Botoşani: "Trebuie să tindem spre mai mult, spre mai bine"

Costel Enache, nemulţumit de egalul cu Botoşani: "Trebuie să tindem spre mai mult, spre mai bine"

În ultimul meci din etapa a 17-a, Astra a remizat pe teren propriu, 1-1, cu FC Botoşani. Pe o ceaţă care putea fi tăiată cu cuţitul pe stadionul din Giurgiu, Astra şi Botoşani au oferit o partidă fără foarte multe ocazii. 

Prima repriză a fost dominată de un fan venit de la Botoşani, care şi-a încurajat fără încetare echipă, în timp ce acţiunile protagoniştilor de pe teren se terminau înainte să înceapă. Partea a doua a început bine pentru Botoşani, care a deschis scorul prin Burcă, după o lovitură frumoasă de cap care l-a făcut pe Lazar să scoată mingea din plasă. Astfel, elevii lui Enache au fost nevoiţi să atace, iar egalarea a venit aproape 20 de minute mai târziu, autor Belu-Iordache. Fundaşul a împins mingea în poartă, dar faza este suspectă de henţ. Până la final nu s-au mai întâmplat multe, doar Astra a ratat o mare ocazie la ultima fază a meciului, iar înfruntarea s-a terminat echitabil, la egalitate. 

Ambele echipe rămân pe locurile de play-out. Astra pe 7, cu 21 de puncte, trei mai puţin decât ultimul loc de play-off, Sepsi. În timp ce Botoşani este pe locul 9, peste Dinamo, cu 20 de puncte. 

Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Costel Enache, a declarat, luni, după remiza cu FC Botoşani, scor 1-1, că este nemulţumit de rezultat şi se aşteaptă la evoluţii mult mai consistente de la „elevii” săi pe viitor.

„Să nu credeţi că există în fotbal aşa ceva, vine cineva şi într-o săptămână schimbă lucrurile. Nu e vorba de o magie, vorbim de fotbal ca despre un proces. Asta înseamnă că e nevoie de timp. Întotdeauna o să aştept mai mult, niciodată nu voi fi mulţumit. Asta înseamnă să rămânem la acelaşi nivel. Trebuie să tindem spre mai mult, spre mai bine, spre mai repede, spre mai puternic”, a spus pentru telekomsport.ro Costel Enache la finalul meciului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bronz la Olimpiada Internaţională de Matematică, obținut de micul Dexter din Botoșani

astăzi, 11:51
68

O performanţă ce face cinste părinţilor Dana şi Gabriel Cardaş, Colegiului Naţional „A.T.Laurian”, profesorului său de matematică, Liliana Tomiţă, Botoşanilor şi Românie...

Planeta clocotește! Mii de persoane au fost evacuate după ce vulcanul Ubinas din Peru a început să erupă!

astăzi, 11:48
17

Autorităţile din Peru au evacuat mii de persoane care locuiesc în apropierea unui vulcan din sudul ţării, după ce acesta a început vineri să erupă, a anunțatInstitutul peruvian...

Statul acordă 15.000 euro nerambursabili pentru dezvoltarea exploataţiilor agricole mici!

astăzi, 11:18
50

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale a anunat lansarea sesiunii de primire a solicitărilor de finanţare pentru dezvoltarea fermelor mici, prin submăsura 6.3 din Programul Naţional de ...