Cornel Şfaiţer: “Nu se pune problema unei crize`

Cornel Şfaiţer: “Nu se pune problema unei crize`

 VicepreÅŸedintele CA al FC BotoÅŸani, consideră că echipa pregătită de Leo Grozavu nu traversează o pÅŸerioadă de criză, chiar dacă în două etape a obÅ£inut un punct ÅŸi a încasat patru goluri fără a marca  

- Nemulţumit de joc sau de rezultat?

 

- Am, sperat cu toţii la mai mult, dar din păcate am întâlnit o echipă robustă. Ştiam din campionatul trecut că întâlnim un adversar puternic şi atunci tot 0-0 s-a terminat meciul. Giurgiu îşi doreşte mult mai mult, dar consider că puteam tranşa partida în favoarea noastră, ţinând cont în special de ultimele 30 de minute când am avut ocaziide a marca. Asta este, mergem înainte şi ne dorim în continuare să ne menţinem în faţă şi să acumulăm cât mai multe puncte.

- Ce a lipsit echipei să obţină victoria?

 

- După părearea mea, în primul rând ne-a lipsit clar viziunea la mijlocul terenului unde jucătorii nu au dat randamentul aşteptat. De cele mai multe ori, când nu merge jocul, acest lucru se datorează mijlocaşilor. Mergem în continuare şi sperăm ca etapa viitoare să facem un joc bun şi să ne întoarcem cu toate cele trei puncte.

- A fost o înfrângere la Forex şi un egal acasă. Se poate vorbi de o criză prin care trece FC Botoşani?

- Eu zic că nu se pune problema unei crize deocamdată, dar avem nevoie de un rezultat bun etapa viitoare pentru a rămâne pe un loc bun în clasament. Din păcate nu am avut nici întreg lotul valid, iar cei care au intrat pe teren în a doua repriză nu au venit cu un plus. Problema este că nici Leo nu avea prea multe soluţii la dispoziţie şi s-a văzut lipsa unor jucători, precum Andrieş. Eu sunt optimist că nu vom coborî în acest tur mai jos de locul cinci în clasament.

- FC Botoşani are un lot de jucători subţire atât numeric cât şi valoric...

 

- Eu am spus-o de la începutul campionatului că nu avem 22 de jucători destul de puternici. Noi stăm în 13-14 jucători, un 11 de bază şi încă doi-trei jucători. Din păcate, în meciul cu Dunărea Giurgiu nu i-am avut nici pe aceştia.

- Ce se poate face pentru a reveni la forma din primele patru etape?

 

- Dacă jucătorii pe care îi avem vor fi apţi, eu zic că în scurt timp ne vom reveni. Suntem conştienţi că ne aşteaptă meciuri foarte grele, cu adversari puternici, dar putem trage linie, după cele trei jocuri cu CS Otopeni, FC Braşov şi Petrolul. Atunci vom şti unde ne situăm şi ce ne propunem pentru retur. (S.B.)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

astăzi, 19:51
34

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
42

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...

Detectoare de fum, monoxid de carbon și gaze, instalate de pompierii SVSU Cristești în locuințele bătrânilor bolnavi și singuri din localitate! (foto, video)

astăzi, 18:23
42

Elena are 78 de ani și locuiește singură de mult timp într-o casă de la marginea localității Cristești. Copiii sunt plecați în lumea largă, spune femeia, resemnată.Pentr...