Cluburile sportive din Botoșani pot obține până la 9000 de lei pentru proiecte de utilitate publică

Cluburile sportive din Botoșani pot obține până la 9000 de lei pentru proiecte de utilitate publică

Ministerul Tineretului şi Sportului, prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret a judeţului Botoşani (DJST), acordă finanţare nerambursabilă unor programe sportive de utilitate publică. Eligibile sunt structurile sportive de drept privat, ale căror sedii se află în județul Botoșani, sunt afiliate federațiilor sportive naționale și au situațiile financiare depuse la 31 decembrie 2018.

Suma aprobată pe anul 2019 este de 45.000 de lei. Suma minimă pentru un proiect este de 3000 de lei, iar cea maximă este de 9000 de lei. 

Calendarul procedurilor de selecție:

1. Depunerea dosarelor de concurs: 12-16 august a.c., orele 08.00 – 16.00, de luni până joi, respectiv între 08.00 – 13.00, în ziua de vineri (cu excepţia sărbătorilor legale), la secretariatul DJST din municipiul Botoșani, Strada Uzinei nr. 5. Dosarele pot fi trimise inclusiv prin poștă, dar numai până pe 14 august, ora 16:00.

2. Etapa de verificare a eligibilităţii, a înregistrării şi a îndeplinirii criteriilor referitoare la capacitatea tehnică şi financiară precum și comunicare după caz, pe 19 august.

3. Depunerea modificărilor,clarificărilorşi completărilor:19-21 august (cu excepţia zilelor nelucrătoare); • Evaluarea propunerilor de proiecte: 22 august.

4. Comunicarea rezultatelor etapei de evaluare a proiectelor, pe 22 august.

5. Depunerea contestaţiilor pentru etapa de evaluare a proiectelor la sediul MTS (str. Vasile Conta, nr.16, sector 2 Bucureşti), în zilele 22 august – 23 august.

6. Afişarea rezultatelor etapei de evaluare a proiectelor şi a rezultatelor finale, pe 30 august.

7. Evaluarea și selecţia cluburilor sportive de drept privat şi a asociaţiilor judeţene pe ramură de sport, care au depus proiecte în vederea obţinerii de finanţare nerambursabilă, se face de către comisia de evaluare şi selectare constituită prin Decizia Directorului Executiv al DJST Botoşani.

După aprobarea proiectelor selectate spre finanţare, DJST Botoşani va da publicităţii lista proiectelor selectate şi va comunica, în termen de trei zile, beneficiarii selecţiei, în vederea prezentării acestora la contractare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Serviciul de e-mail și site-ul Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Botoșani sunt momentan nefuncționale

astăzi, 13:36
13

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Botoșani a anunțat astăzi că în prezent, datorită unor probleme tehnice existente la nivel național în rețeaua sistemului integrat de mediu...

Amenzi de peste 19.000 de lei aplicate în ultimele 24 de ore la Botoșani în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase pentru nerespectarea măsurilor impuse în starea de alertă

astăzi, 12:07
164

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni cu sprijinul polițiștilor locali, polițiștilor de frontiera si a jandarmilor, au organizat șapte acțiuni punctuale de verificare a respect...

Carambol pe DN29 din comuna Ungureni. Au fost implicate patru mașini

astăzi, 11:43
720

Un grav accident de circulație a avut loc astăzi în comuna Ungureni, în urma căruia doua victime au fost transportate la spital.În accident au fost implicate nu mai puțin de...