Cele mai bune glume pe seama lui Putin, după momentul cu umbrela de la finala CM 2018! VIDEO

Cele mai bune glume pe seama lui Putin, după momentul cu umbrela de la finala CM 2018! VIDEO

   Foto: Captura Twitter

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este noua tinta a glumelor din online dupa ce duminica s-a adapostit sub umbrela in timpul unei ploi torentiale la ceremonia de premiere de la finala Cupei Mondiale, care s-a desfasurat la Moscova. 

Putin a devenit tinta internautilor, intrucat presedintele Frantei, Emmanuel Macron, si presedinta croata Kolinda Grabar-Kitarovic nu au avut nicio problema cu ploaia si au fost udati pana la piele. De altfel, si fotbalistii s-au bucurat de ploaie, facand tot felul de scheme pe gazonul ud, spre deliciul fanilor, care nu s-au grabit sa plece de pe stadion, scrie Ziare.com.

Printre cei care au observat gestul sefului statului rus se numara si actrita Jamie Lee Curtis, care a scris pe Twitter ca "Putin primeste o umbrela, in timp ce presedintii frumosi ai Croatiei si Frantei sunt uzi leoarca!".

Scriitorul din Nigeria Elnathan John a comentat si el momentul, imaginandu-si o conversatie purtata de Vladimir Putin: "Domnule Putin, cate umbrele sa aducem? Putin: Doar una. Nu ne-au lasat sa castigam, ii lasam sa se ude pana la piele!".

"Putin este Rajinikant (actor indian - n.red.) al Rusiei. Ploaia nu il uda pe Putin, ci Putin uda ploaia!"

"Bine ati venit in Rusia! Doar Putin primeste umbrela aici", a fost remarca unei alte internaute.

Altcineva a fost mai inspirat si si-a imaginat o conversatie intre Putin si staff-ul sau: "Sa ii dam si presedintei Croatiei o umbrela, domnule Putin? Putin: Nu. Femeile sunt puternice".

"MVP-ul (most valuable player/ cel mai valoros jucator) al Campionatului: Tipul care ii tine umbrela lui Putin", a glumit un alt utilizator pe Twitter.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Vatra Dornei, în stare de alertă maximă: Bebeluș găsit mort într-o mașină de spălat!

astăzi, 09:00
5

Mama, în vârstă de 32 de ani, și-ar fi învelit copilul și ar fi încercat să-l ascundă. Tânăra născuse pe 14 martie, acasă, și nu apărea în evidențele med...

Rareș Prisacariu s-a mutat din Botoșani. ”Părinții mei au făcut cel mai mare sacrificiu din viața lor!” (Foto)

astăzi, 08:12
1685

Premiul câștigat la ”Românii au talent” i-a adus notorietate, dar și dorința de a face mult mai mult pentru a-și îndeplini visul, acela de a deveni actor. Copilul din...

Ce s-a întâmplat cu Ayan după ce a fost găsit. ”A vorbit tot drumul, spunea că a văzut un lup…”

astăzi, 07:38
3411

Băiețelul era sprijinit de un copac, epuizat și speriat, în apropierea unei lăcaș de cult, la câțiva kilometri de locul în care fusese văzut ultima dată.Copilul a fost ur...