Cel mai bun mijlocaş din Divizia A? Jhonathan Rodriguez este lider în clasamentul InStat

Cel mai bun mijlocaş din Divizia A? Jhonathan Rodriguez este lider în clasamentul InStat

FC Botoşani are o perlă în lot. Blocat în Argentina, Jhonathan Rodriguez este poate cel mai bun mijlocaş din liga întai, conform cifrelor InStat. Acesta este printre primii 3 în 5 clasamente, fiind de departe cel mai bun jucător la acest capitol.

După cum urmează, Jonathan Rodriguez ocupă următoarele poziţii:

- Locul 1 la categoria "PASE REUŞITE" - 1777, cu peste 400 mai multe în faţa locului secund ocupat de Andrei Artean. Podiumul este completat de Nicuşor Bancu de la Universitatea Craiova.

- Locul 3 la categoria "MINUTE JUCATE" - 2559, cu 15 mai puţine decât Mihai Velisar şi cu 17 mai puţine decât Ionuţ Larie, ambii de la Gaz Metan Mediaş.

- Locul 3 la categoria "TACKLINGURI REUŞITE" - 94, în spatele lui Marius Martac de la Chindia - 100 şi Risto Radunovic de la Astra - 105.

- Locul 3 la categoria "INTERCEPŢII REUŞITE" - 204, fiind depăşit doar de experimentaţii Cosmin Frăsinescu de la Poli Iaşi - 213 şi Gabriel Tamaş de la Astra - 222.

- Locul 3 la categoria "MINGI RECUPERATE" - 222, întrecut doar de Ionuţ Larie - 278 şi Marius Constantin - 240 , ambii de la Gaz Metan Mediaş.

Rodriguez a ajuns la Botoşani în 2017, iar în prezent este căpitanul echipei. Evoluţiile sale l-au adus în atenţia unor cluburi importante din zona arabică, unde poate ajunge după terminarea campionatului.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Arafat, sinceritate extremă pentru protestatarii care nu cred în coronavirus: Îi aşteptăm la spital. O parte din ei nu or să scape

Duminică, 12 Iulie 2020
847

Raed Arafat, Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a spus duminică seară într-o emisiune televizată că îi aşteaptă la spital pe cei care nu cred în coronavirus ...

Suntem izolați: Ungaria se alătură țărilor care restricționează accesul românilor spre Europa

Duminică, 12 Iulie 2020
1195

Românii care nu cred că noul coronavirus există, nu poartă măști de protecție și nici nu acceptă să respecte măsurile de prevenire a extinderii noului virus - ceea ce a dus, după cum ...

180 de lei pe lună pentru mâncare pentru pensionarii cu venituri mici

Duminică, 12 Iulie 2020
307

Pensionarii cu venituri mici, care au peste 75 de ani, vor primi tichete în valoare de 180 lei lunar pentru mâncare, se arată într-un proiect de ordonanță de urgență adoptat rec...