Cel mai bun mijlocaş din Divizia A? Jhonathan Rodriguez este lider în clasamentul InStat

Cel mai bun mijlocaş din Divizia A? Jhonathan Rodriguez este lider în clasamentul InStat

FC Botoşani are o perlă în lot. Blocat în Argentina, Jhonathan Rodriguez este poate cel mai bun mijlocaş din liga întai, conform cifrelor InStat. Acesta este printre primii 3 în 5 clasamente, fiind de departe cel mai bun jucător la acest capitol.

După cum urmează, Jonathan Rodriguez ocupă următoarele poziţii:

- Locul 1 la categoria "PASE REUŞITE" - 1777, cu peste 400 mai multe în faţa locului secund ocupat de Andrei Artean. Podiumul este completat de Nicuşor Bancu de la Universitatea Craiova.

- Locul 3 la categoria "MINUTE JUCATE" - 2559, cu 15 mai puţine decât Mihai Velisar şi cu 17 mai puţine decât Ionuţ Larie, ambii de la Gaz Metan Mediaş.

- Locul 3 la categoria "TACKLINGURI REUŞITE" - 94, în spatele lui Marius Martac de la Chindia - 100 şi Risto Radunovic de la Astra - 105.

- Locul 3 la categoria "INTERCEPŢII REUŞITE" - 204, fiind depăşit doar de experimentaţii Cosmin Frăsinescu de la Poli Iaşi - 213 şi Gabriel Tamaş de la Astra - 222.

- Locul 3 la categoria "MINGI RECUPERATE" - 222, întrecut doar de Ionuţ Larie - 278 şi Marius Constantin - 240 , ambii de la Gaz Metan Mediaş.

Rodriguez a ajuns la Botoşani în 2017, iar în prezent este căpitanul echipei. Evoluţiile sale l-au adus în atenţia unor cluburi importante din zona arabică, unde poate ajunge după terminarea campionatului.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
23

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
826

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
365

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...