Ce le-au strigat italienii pe stradă jucătorilor României U21. Fotbaliștii noștri au răspuns imediat

Ce le-au strigat italienii pe stradă jucătorilor României U21. Fotbaliștii noștri au răspuns imediat

România – Franța de la Euro 2019 este un meci important nu numai pentru "tricolorii mici". O victorie a fotbaliștilor pregătiți de Mirel Rădoi ar reuși să asigure calificarea în semifinale a naționalei de tineret a Italiei. Locuitorii din Forli i-au rugat pe jucătorii români să câștige meciul de diseară.

Jucătorii români s-au plimbat în această dimineață prin centrul localității Forli și au fost încurajați de numeroși localnici. "Diseară, câștigați pentru Italia!", le-au strigat cei de pe stradă. Răspunsul "tricolorilor" a venit imediat: "Noi jucăm pentru România!", se scrie pe frf.ro.

Ziarele din Italia au prefațat meciul România – Franța cu gândul la calificarea naționalei din Peninsulă. "Rămânem în cursa pentru calificarea în semifinale, dar un egal între Franța și România ne condamnă. Așteptând Franța – România, din această seară, italienii încă speră" , a scris cotidianul Gazzetta dello Sport.

"Principalul este că după meciul Danemarcei mai suntem acolo, nu ne uităm doar la televizor. Acum totul depinde de România – Franţa, unde un egal ar califica ambele echipe, cu câte şapte puncte", a notat și Corriere dello Sport.

digisport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
136

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
105

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...