Cătălin Stoleru: "Sper să fim printre cele două care promovează în Liga Zimbrilor"

Cătălin Stoleru: "Sper să fim printre cele două care promovează în Liga Zimbrilor"

CSM Botoșani și-a aflat adversarii din cadrul barajelor pentru promovare, însă nu știe dacă promovarea se va decide pe teren sau nu. În cazul în care s-ar decide înghețarea competiției, CSM Botoșani ar rata promovarea, sursele din cadrul federației susținând că CSU Suceava și Odorheiu Secuiesc vor fi echipele ce vor face pasul către prima divizie.

Totuși, în cazul în care turneul de baraj se va juca, CSM Botoșani ar fi favorita în duelurile pe care ar urma să le dispute, cu CS Medgidia, iar în cazul unei victorii, cu câștigătoarea duelului dintre CSM Oradea și Universitatea Cluj, pentru a promova direct. Astfel că oficialii clubului sunt optimiști în vederea promovării. Președintele clubului, Cătălin Stoleru, a făcut declarații în acest sens.

„Am ajuns în punctul în care putem spune că planurile și promisiunile, cât și dorința noastră de a avea o echipă a orașului Botoșani în prima ligă au dat roade și ne desparte un hop de Liga Zimbrilor, prima ligă de handbal masculin din România.

Am ajuns la Turneul la care visam, unde pe lângă noi se află alte șapte echipe puternice, dar pe trei dintre acestea le-am întâlnit și învins, adică CSU Suceava, CS Universitatea Cluj și Unirea Sânnicolau Mare.

După noile hotărâri am aflat că se va juca totul pe teren, ceea ce ne-am și dorit. În continuare, noi vrem să se joace, chiar dacă se va juca în lunile iulie-august! Este cea mai potrivită formă de a determina echipele care promovează și cele care rămân în divizie.

Eu sper să fim printre cele două care promovează în Liga Zimbrilor, pentru că la Botoșani lucrurile se fac cu seriozitate, ca dovadă rezultatele din ultimul timp. La fel, avem parteneri puternici care ne susțin, cum ar fi ElectroAlfa, care, prin ceea ce oferă în acest moment, aduc liniște echipei.

Ne dorim să avem o echipă în prima ligă pentru orașul Botoșani, pentru suporteri și pentru iubitorii de handbal de pretutindeni care ne urmăresc. Sper ca în curând să se afle de noi mai des și asta nu se poate dobândi decât prin multă muncă, seriozitate și devotament, cât și ajutor din partea autorităților locale.

Vom juca un prim meci cu Medgidia, iar după aceasta, dacă reușim să o învingem, ne vom duela cu echipa câștigătoare dintre CSM Oradea și CS „U” Cluj. Ultimul meci va fi finala, un meci important, al orgoliilor, iar cel mai bun va promova în Liga Zimbrilor. Vreau să le transmit suporterilor că luptăm până la final, pentru ei! Hai, CSM! Hai, Botoșani!”, a declarat Cătălin Stoleru pentru siteul clubului CSM Botoșani.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

952 locuri de muncă valabile în această săptămână la AJOFM Botoșani

astăzi, 09:49
182

AJOFM Botoșani a anunțat că la nivelul județului sunt în acest moment disponibile 952 locuri de muncă, atât pentru persoane cu studii superioare cât și pentru cei care au studi...

O bătrână de 71 de ani dintr-o localitate din Botoșani trăiește în întuneric și are nevoie de ajutorul semenilor

astăzi, 09:44
70

Povestea familiei Sacu din satul Berza, comuna Santa Mare, județul Botoșani, pare desprinsă dintr-un film dramatic, în care sărăcia și boala și-au pus amprenta pe sufletele chinuite a doi...

Casa noastră

astăzi, 09:04
43

de Ciprian Mihali, filosof, profesor universitar:Cunoașterea și rațiuneaLumea va merge înainte dacă cei mai pricepuți dintre oamenii acestei planete vor ști să-și negocieze sensi...