Cătălin Flutur, înțepături către "rivali" după calificarea echipei FC Botoșani în Play-Off: "Este inadmisibil să construiești o falsă temă electorală!"

Cătălin Flutur, înțepături către "rivali" după calificarea echipei FC Botoșani în Play-Off: "Este inadmisibil să construiești o falsă temă electorală!"

După ce s-au calificat în Play-Off, pentru prima oară în istorie, toată comunitatea botoșăneană și-a îndreptat privirea către elevii lui Marius Croitoru.

Și primarul Cătălin Flutur a trimis felicitări publice către jucătorii și către membri stafului. Printr-o scrisoare postată pe Facebook, edilul a ținut să îi anunțe pe botoșăneni că face presiuni pentru a se moderniza Stadionul Municipal și totodată a ținut să clarifice situație meciului de rugby de sâmbătă, trimițând înțepături către "rivalii" politici.

"Felicitări Fotbal Club Botoșani!

Bucurie enormă pentru toți microbiștii botoșăneni, după calificarea în play-off a echipei de fotbal!

Suntem cu toții fericiți, încântați de performanța extraordinară obținută de băieții lui Marius Croitoru, de la care, sunt convins, vom avea parte de noi motive de satisfacție și în play-off.

Felicitări FC Botoșani, felicitări tuturor celor implicați în tot ceea ce înseamnă această echipă minunată!

I-am sunat personal, imediat după victoria de la Sf. Gheorghe, pe toți cei care au fost parte a acestei realizări impresionante, pentru a-i felicita din toată inima, în numele tuturor botoșănenilor, și pentru a le ura succes în play-off.

I-am asigurat telefonic și îi asigur și pe toți iubitorii de fotbal din Botoșani de implicarea mea totală pentru ca Stadionul Municipal să poată fi modernizat cu fonduri ale Companiei Naționale de Investiții. Cu sprijinul viitorului guvern liberal vom putea realiza în cel mai scurt timp și această investiție pe care botoșănenii și această echipă minunată o merită din plin!

În același timp trebuie să spun că regret sincer discuțiile lansate în spațiul public, într-un mod complet lipsit de rațiune, din interese strict electorale, de unii oficiali din primărie, pe tema găzduirii de către Stadionul Municipal din Botoșani a meciurilor naționalei României de rugby. Este 𝐢𝐧𝐚𝐝𝐦𝐢𝐬𝐢𝐛𝐢𝐥, din punctul meu de vedere, să construiești o falsă temă electorală pe speranța mizerabilă că băieții minunați antrenați de Marius Croitoru vor rata play-off-ul și vei putea da vina pe cei care au decis, încă din luna septembrie 2019, să accepte propunerea onorantă a Federației Române de Rugby de a juca două meciuri importante ale echipei naționale la Botoșani!

Sunt convins că botoșănenii iubitori de sport vor fi încântați să ia parte, sâmbătă, la spectacolul sportiv oferit de naționala de rugby a României, pe care o vor susține pentru o victorie frumoasă și importantă împotriva Spaniei!

Sunt evenimente care sporesc imaginea orașului nostru la nivel național și de care este firesc să fim mândri.

Încă o dată, felicitări FC Botoșani! 𝐁𝐫𝐚𝐯𝐨, băieți! Vă iubim și vă suntem alături!" a fost mesajul postat, duminică seară, de primar

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

România numără: bilanțul negru al Covid a ajuns la 114 decese

astăzi, 21:05
354

Alte decese de coronavirus au fost confirmate în România, joi seară. Bilanțul tragic a ajuns la 114.Informarea transmisă de Grupul de Comunicare Strategică:Deces 108Bărbat...

De luni, UPU și Maternitatea vor avea tuneluri de decontaminare, donate de către un antreprenor botoșănean

astăzi, 20:34
934

Antreprenorul botoșănean Mihaela Stoiciuc, managerul Micha Kids, a achiziționat și a donat două tuneluri de decontaminare Maternității și Unității de Primiri Urgențe ale Spitalului Județea...

Iohannis a cerut Guvernului să acorde bonus de 500 de euro lunar fiecărui cadru medical care lucrează în spitalele COVID

astăzi, 20:19
141

Președintele Klaus Iohannis a cerut Guvernului să identifice bani pentru a fi stimulați medicii care lucrează în linia întâi cu virusul. ”Un bonus de 500 de euro ar fi onor...