Căpitanul CSM Botoșani, Florin Ciubotariu: În viitorul apropiat Botoșaniul va avea o echipă mare, în prima ligă

Căpitanul CSM Botoșani, Florin Ciubotariu: În viitorul apropiat Botoșaniul va avea o echipă mare, în prima ligă

Florin Ciubotariu este cel mai emblematic handbalist de la CSM Botoșani. Având o cariera impresionantă în spate, plină de convocări la națională și de meciuri europene, Florin este căpitanul echipei botoșănene și speră să după echipa până în prima ligă, acolo unde speră să fie și antrenor, în viitorul apropiat.

Cuvintele sunt de prisos pentru a-i descrie cariera impresionantă, așa că astăzi vă propunem un interviu cu "Capitano del Botoșani".

Reporter: Salut Florin. Mulțumesc că ai acceptat invitația noastră. Știm că locuiești în Suceava, acolo unde sunt probleme foarte mari în această perioadă. Spune-mi, care este situația în Suceava?

Florin: Trecem printr-un moment foarte delicat, unul pe care nu l-am mai întâlnit până acum. Responsabilitatea și respectarea stării de urgență e tot ce trebuie să facem acum. Ne este greu fără să interactionam cu semenii noștri, dar există mai mult timp pe care trebuie să-l atribuim familiei în cel mai frumos mod.

Reporter: Cât de mult îți lipsește handbalul în această perioadă?

Florin: Îmi este dor de handbal, de colegii mei, bineînțeles de meciuri și atmosfera frumoasă creată de suporterii noștri inimoși, dar și de copiii de la școală noastră de handbal unde activează și băiatul meu de 9 ani.

Reporter: Reușești să îți păstrezi forma fizică, chiar dacă ești în casă?

Florin: Starea fizică mi-o mențin cu diferite exerciții specifice în casă și afară în curte,restul timpului îl dedic în special celor doi copii Filip și Eva, iar când ei dorm citesc, studiez sau mă relaxez la un film împreună cu soția Mihaela.

Reporter: Ce soluții vezi tu pentru viitorul acestui sezon?

Florin: În funcție de ce va hotărî Federația română de handbal vom ști ce pași trebuie să urmăm dar pentru CSM Botoșani obiectivul rămâne același de a promova în prima ligă. Avem un grup puternic în care am pus mult suflet în tot ce am realizat. Avem jucători de valoare, care promit să ajungă mari handbaliști.

Un mare merit pentru care mai există handbal la Botoșani este susținerea financiară pe care o primim din partea ElectroAlfa prin amabilitatea domnului Gheorghe Ciubotaru.

Reporter: Te rog să îți saluți fanii și să le transmiți un mesaj.

Florin: În viitorul apropiat Botoșaniul va avea o echipă mare, în prima ligă.

Până atunci aveți grijă de voi, de sănătate și să ne revedem cât mai curând.

Reporter: În final, as vrea sa te felicit pentru tot ce ai realizat în cariera ta. Vrem sau nu, din păcate aceasta este pe sfârșite. Ce te gândești să faci după ce îți vei termina cariera?

Florin: Ținând cont că în acest an am împlinit vârsta de 36 de ani, cu ultimii 19 ani jucați la nivel de seniori simt că mă apropii de finalul carierei de jucător, gândul mă duce către meseria de antrenor. Nici în acest sezon nu am stat deoparte, am muncit dublu, m am ocupat în întregime de pregătirea specifică și tehnico-tactica  a echipei, Radu Roșu fiind responsabil cu portarii.În ultimii 3 ani am urmat cursurile școlii de antrenori, ulterior am obținut și categoriile necesare. În urmă cu doi în perioada petrecută la CSU Suceava ca jucător, am pregătit și-o grupa de juniori cu care am ajuns la turneul final,de aici venind și ideea de a face propria pepinieră a clubului în special pentru copiii din Botoșani, proiect început din toamna anului trecut.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

180 de lei pe lună pentru mâncare pentru pensionarii cu venituri mici

astăzi, 19:40
58

Pensionarii cu venituri mici, care au peste 75 de ani, vor primi tichete în valoare de 180 lei lunar pentru mâncare, se arată într-un proiect de ordonanță de urgență adoptat rec...

Un botoșănean a fost implicat într-un accident cu trei mașini la Suceava

astăzi, 19:17
266

Un botoșănean a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc duminică, în jurul orei 16.30, pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava.În carambol au fost implica...

Un italian din Dorohoi a decedat la o piscină din Cacica

astăzi, 19:03
259

Un italian stabilit in Dorohoi,  a decedat la o piscină în  Cacica. Acesta era împreună cu concubina, ambii mergînd să se răcorească din cauza căldurii.Ieri, la&n...