Cantonament terminat pentru FC Botoșani! Înfrângere în ultimul meci!

Cantonament terminat pentru FC Botoșani! Înfrângere în ultimul meci!

FC Botoșani a încheiat cu o înfrângere cantonamentul de iarnă. Aceștia au pierdut cu 2-1 partida cu Spartak Trnava. Pentru FC Botoșani a marcat George Campanu, care ajunge la al doilea gol din amicale.

FC Botoșani a reușit doar două victorii în cele 5 meciuri din Turcia, dar Marius Croitoru are de ce sa fie mulțumit. Contestatul Marko Dugandzic, noul atacant al echipei FC Botoșani, a marcat 5 goluri, dând astfel încredere atacului botoșăneni.

Pentru elevii lui Marius Croitoru urmează revenirea în țară, ca mai apoi să se intre în linie dreaptă cu pregătirea pentru ultimele meciuri ale sezonului regulat, la finalul cărora, FC Botoșani speră să fie în primele 6 echipe din Liga Întâi.

Iată rezultatele înregistrate în amicale:

FC Botoșani – Paksi SE (locul 10- Liga 1, Ungaria) 2-1

FC Botoșani – Legia Varșovia (locul 1- Liga 1, Polonia) 1-2

FC Botoșani – PFK Beroe Stara Zagora (locul 7- Liga 1, Bulgaria) 1-2

FC Botoșani – Ahmat Groznii (Locul 12- Liga 1, Rusia) 3-1

FC Botoșani – Spartak Trnava (Locul 6- Liga 1, Slovacia) 1-2

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cătălin Flutur a anunțat în această seară proiectul de buget al municipiului Botoșani. Acesta va intra în discuția Consiliului Local peste două zile, dar sunt șanse mici ca PSD să îl lase în această formă!

astăzi, 20:46
36

Cu două zile înainte de ședința Consiliului Local de la Botoșani, un consiliu dominat brutal de ani de zile de PSD, primarul municipiului, Cătălin Flutur, a anunțat în această sear...

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela: MAI nu are capacitatea de a acoperi cu personal, jandarmi și polițiști, paza școlilor din România!

astăzi, 20:11
64

“Pe fondul creșterii violenței și a consumului de droguri, MAI nu are capacitatea de a acoperi cu personal, jandarmi și polițiști, să asigure paza tuturor școlilor din România&rdqu...

Așa ceva… Pompierii au găsit două fețe de pernă pline cu pitoni regali!

astăzi, 19:49
403

Când ne gândim la pompieri ne gândim la faptul că sunt dispuși să-și dea viața pentru a stinge flăcările, însă nimeni nu se aștepta ca în două fețe de perne di...