Botoşănenii vor fi arbitraţi de un bucureştean în meciul cu Dinamo

Un arbitru bucureştean a fost delegat să arbitreze meciul dintre Dinamo Bucureşti şi FC Botoşani ce va avea loc, sâmbătă, de la ora 21.30. 

Botoşănenii vor fi arbitraţi de un bucureştean în meciul cu Dinamo

Centralul desemnat este Adrian Antone ce va fi ajutat de tuşierii Bogdan Velicu, tot din Bucureşti şi ieşeanul Adrian Vornicu. 

Înaintea meciului Dinamo Bucureşti se află pe locul 7 în play-out, cu 38 de puncte, ia FC Botoşani pe locul 8 cu 32 de puncte.

Meciul va fi transmis pe Digi Sport Telekom Sport şi Look şi live score pe stiri.botosani.ro

Următorul meci pentru elevii lui Costel Enache va fi pe 16 mai, de la 18.30, pe teren propriu contra Concordiei Chiajna. 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Actorii botoșăneni care au călcat pe covorul roșu de la Cannes revin în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:55
60

Comunitatea Rușilor Lipoveni din Botoșani, împreună cu Uniunea Armenilor din România - sucursala Botoșani, invită publicul pe 24 martie, la ora 12.30, în Sala “Eminescu&rd...

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
106

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
1127

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....