Botoșănenii acuză arbitrajul după ce au pierdut derby-ul de la Suceava! Organizatorii au șters înregistrarea video a meciului!

Botoșănenii acuză arbitrajul după ce au pierdut derby-ul de la Suceava! Organizatorii au șters înregistrarea video a meciului!

CSM Botoșani a pierdut sâmbătă partida de Suceava și a ratat șansa de a ajunge pe primul loc în serie. După meci, jucătorii și membri staffului au sărit la gâtul arbitrajului, deși aceștia au spus și că sucevenii au meritat victoria.

"Un minus din punctul meu de vedere a fost arbitrajul care nu s-a ridicat la nivelul jocului, cred că rezultatul era unul mai strâns dacă ar fi judecat cu aceeași măsură fazele de joc în care s-au dat eliminări, dar acest lucru nu pune la îndoială victoria jucătorilor suceveni. Noi am dat totul și am încercat să scoatem un rezultat bun, dar acest eșec nu face decât să ne întărească grupul. Îmi felicit colegii pentru determinarea și ambiția avută în meci. "- a declarat Florin Ciubotariu, căpitanul echipei CSM Botosani.

Nici Radu Roșu nu a fost încântat de prestația centralilor clujeni. Acesta a avut un dialog cu un suporter sucevean. "Dacă era diferență de un gol puteați să comentați, dar așa ...A doua repriză Botoșani nu a jucat nimic !" a fost mesajul suporterului, urmând răspunsul antrenorului botoșănean: "Daupă ce te rup arbitri mai mult de o repriză,ce sa mai joace....e frustrant. Dar ca suporter al sucevei va înțeleg și admir spiritul..."

La finalul partidei, organizatorii au șters înregistrarea video a meciului. Astfel clubul botoșănean a rămas fără cea mai importanta dovadă pentru a face recurs. Va reamintim că președintele clubului sucevean, Petru Ghervan, este membru al Comisiei de Administrație FRH. (Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Tot ce iubesc

astăzi, 21:05
69

Încă o poezie venită pe adresa de poștă electronică a redacției. E scrisă de Landi Turiceanu și credem că trebuie citită. Ca de obicei, vă dorim lectură plăcută. TOT C...

LOTO: numerele extrase duminică, 15 decembrie

astăzi, 20:39
313

Duminică, 15 decembrie 2019, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc, după ce la tragerile loto de joi, 12 decembrie, Loteria Română a acordat 1...

VIDEO. Lângă noi: Filmarea de la Suceava care a devenit virală. Mafia permiselor auto. DNA, intervenție de urgență

astăzi, 20:11
914

DNA face verificări după ce în mediul online a apărut o inregistare audio în care un instructor auto cerea o șpagă de 400 de euro.Un instructor auto din județul Suceava  a f...