Botoșănenii acuză arbitrajul după ce au pierdut derby-ul de la Suceava! Organizatorii au șters înregistrarea video a meciului!

Botoșănenii acuză arbitrajul după ce au pierdut derby-ul de la Suceava! Organizatorii au șters înregistrarea video a meciului!

CSM Botoșani a pierdut sâmbătă partida de Suceava și a ratat șansa de a ajunge pe primul loc în serie. După meci, jucătorii și membri staffului au sărit la gâtul arbitrajului, deși aceștia au spus și că sucevenii au meritat victoria.

"Un minus din punctul meu de vedere a fost arbitrajul care nu s-a ridicat la nivelul jocului, cred că rezultatul era unul mai strâns dacă ar fi judecat cu aceeași măsură fazele de joc în care s-au dat eliminări, dar acest lucru nu pune la îndoială victoria jucătorilor suceveni. Noi am dat totul și am încercat să scoatem un rezultat bun, dar acest eșec nu face decât să ne întărească grupul. Îmi felicit colegii pentru determinarea și ambiția avută în meci. "- a declarat Florin Ciubotariu, căpitanul echipei CSM Botosani.

Nici Radu Roșu nu a fost încântat de prestația centralilor clujeni. Acesta a avut un dialog cu un suporter sucevean. "Dacă era diferență de un gol puteați să comentați, dar așa ...A doua repriză Botoșani nu a jucat nimic !" a fost mesajul suporterului, urmând răspunsul antrenorului botoșănean: "Daupă ce te rup arbitri mai mult de o repriză,ce sa mai joace....e frustrant. Dar ca suporter al sucevei va înțeleg și admir spiritul..."

La finalul partidei, organizatorii au șters înregistrarea video a meciului. Astfel clubul botoșănean a rămas fără cea mai importanta dovadă pentru a face recurs. Va reamintim că președintele clubului sucevean, Petru Ghervan, este membru al Comisiei de Administrație FRH. (Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, apel către botoșăneni: „Este mai grav ca acum trei luni. Pandemia nu se oprește”.

Marţi, 14 Iulie 2020
1094

La prima sa întâlnire cu presa locală la mai bine de trei luni, Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani și-a început discursul de marți cu un apel către botoșăneni. A...

Botoșani a primit banii pentru pagubele create de inundații asupra infrastructurii rutiere: circa 9.800 de lei

Marţi, 14 Iulie 2020
206

În timp record, la nivelul județului Botoșani, comisiile constituite prin Ordin al Prefectului județului, Dan Nechifor, au evaluat pagubele produse de fenomenele hidrometeorologice din perioa...

Primarul municipiului Botoșani despre „Cornișa”: „Este un loc foarte râvnit în Botoșani de toate instituțiile de cultură”

Marţi, 14 Iulie 2020
331

După aproape patru luni de la ultima întrevedere, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a susținut marți prima conferință de presă, care a avut loc în Amfiteatrul de la ...