Au început negocierile pentru transferul lui Chindriș! Ar putea fi cel mai scump jucător cedat de FC Botoșani!

Au început negocierile pentru transferul lui Chindriș! Ar putea fi cel mai scump jucător cedat de FC Botoșani!

Valeriu Iftime și Gigi Becali au început negocierile pentru Andrei Chindriș. Fundașul de doar 21 de ani a fost cotat, de Iftime, la 1,5 milioane de euro ar putea ajunge la FCSB în vară.

Dacă suma va rămâne cea menționată mai sus, atunci Chindriș va deveni cel mai mare export realizat de FC Botoșani. Până acum, cel mai mare transfer realizat de FC Botoșani a fost cel al lui Ngadeu, plecat pe 1,4 milioane de euro: 500.000€ la transfer și alți 900.000€ datorita unui procent de 20% păstrat dintr-un viitor transfer.

Momentan, Gigi Becali a făcut o ofertă respinsă instant de către Iftime.

„Mi-a propus o sumă de transfer foarte mică. Chindriș nu poate pleca sub un milion și jumătate de euro de la Botoșani.

Deocamdată, Andrei nu e copt pentru FCSB. Miron, de exemplu, e mai pregătit, pentru că el nu apleacă urechea. El este un tip inteligent, aleargă cel mai puțin, dar are cel mai bun randament. Când merg la FCSB, pentru ei e ca și cum s-ar duce la interogatoriu”, a declarat Valeriu Iftime la Pro X.

După ce a fost adus de la "U"Cluj, Chindriș a fost cedat sub forma de împrumut la Academica Clinceni și Știința Miroslava, până să devină titular la FC Botoșani, în locul lui Burcă. 600.000€ este cota lui de piață.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
115

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
691

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
235

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...