Au ajuns la retrogradare şi se lovesc acum de altă problemă: "Este inadmisibil" De ce se plâng cei de la Botoşani

Au ajuns la retrogradare şi se lovesc acum de altă problemă: "Este inadmisibil" De ce se plâng cei de la Botoşani

FC Botoşani a ratat startul în play-out iar acum echipa lui Ciobotariu este deranjată de condiţiile de pregătire. La conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Gaz Metan, moldovenii au scos în evidenţă aspectul care le încurcă planurile de salvare. 

"Vreau să vă invit să vedeţi cum ne antrenăm, în ce condiţii, pentru că terenul este practic ca un asfalt. Ieri s-au accidentat doi jucători, Pap a făcut un plonjon şi era să îşi rupă genunchiul de tot. Când vii la antrenament şi te gândeşti stai să nu fac alunecare, să am grijă dacă am căzut pe beton fac vreo fractură, cum îmi mai ajut eu echipa în teren? De când am ratat play off-ul, nu ştiu din ce motiv sau ce interese sunt la mijloc, atât am cerut, să fim şi noi respectaţi pentru că dăm totul pentru acest oraş şi acest public" a fost reacţia lui Burcă. 

"E inadmisibil ce se întâmplă aici, în oraş, nu s-a întâmplat niciodată să nu ai un teren unde să te antrenezi. Practic nu ai un teren, mergem la stadion şi nu poţi să îţi faci antenamentul. Este pregătit un antrenament specific şi nu poţi să îl duci la capăt pentru că terenul e beton. La fiecare antrenament 3 sau 4 jucători ies pentru că nu pot să îl ducă până la capăt şi nu poţi, efectiv, să te antrenezi" s-a plâns la rândul său celălalt fundaş central, Miron. 
 
Fără Dumitraş, Fulop, Papa şi Fabbrini, celor de la Botoşani le va fi greu pe terenul liderului din play-out. În sezonul regulat, fotbaliştii lui Ciobotariu au luat 4 puncte din duelurile cu ardelenii. 
 
"Trebuie să avem o tresărire de orgoliu, nu este niciun secret că trecem printr-o perioadă grea, însă noi trebuie să demonstrăm că suntem o echipă matură. Este un moment delicat, trebuie să avem tărie de caracter să putem să scoatem echipa de aici" a declarat antrenorul Liviu Ciobotariu. 

telekomsport.ro
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
321

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
549

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
162

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...