Astăzi: Romania - Norvegia! Cu 3 botoșăneni în teren și 30.000 de copii în tribune, Națională caută biletele către EURO!

Astăzi: Romania - Norvegia! Cu 3 botoșăneni în teren și 30.000 de copii în tribune, Națională caută biletele către EURO!

România întâlnește astăzi Norvegia, într-o partida crucială. În cazul unei înfrângeri, Norvegia ar rata calificarea la Euro, în timp ce România ar mai avea doar șanse teoretice.

Andone&Co vor fi susținuți de peste 30.000 de copii din tribune, aceștia profita de regulă UEFA, prin care copiii pot intra pe stadioanele suspendate.

La prima vedere, 2 dintre cei 3 botoșăneni din lot sunt anunțați titulari. Al treilea are șanse mici să fie titular, după prestația slabă din Feroe. O surpriza pe care o pregătește contra poate fi titularizarea "contestatului" Vasile Mogoș. Iată echipa probabilă:

Tătărușanu-Benzar, Burcă, Nedelcearu, Mogoș-Bordeianu, Marin-Hagi, Pușcaș, Mitriță-Keseru.

Andrei Burcă, fostul căpitan al FC Botoșani, actual la CFR Cluj a prins "transferul carierei".

Acesta va fi chemat de Cosmin Contra la echipa națională, în regim de urgență, după ce Dragoș Grigore s-a accidentat și nu va putea fi folosit în dubla cu Feroe și Norvegia.

De asemenea, alaturi de Andrei Burcă, și Iulian Cristea a fost convocat de Contra la națională, pentru a-l înlocui pe accidentatul Chiricheș.(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
109

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
652

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
225

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...