Astăzi: Romania - Norvegia! Cu 3 botoșăneni în teren și 30.000 de copii în tribune, Națională caută biletele către EURO!

Astăzi: Romania - Norvegia! Cu 3 botoșăneni în teren și 30.000 de copii în tribune, Națională caută biletele către EURO!

România întâlnește astăzi Norvegia, într-o partida crucială. În cazul unei înfrângeri, Norvegia ar rata calificarea la Euro, în timp ce România ar mai avea doar șanse teoretice.

Andone&Co vor fi susținuți de peste 30.000 de copii din tribune, aceștia profita de regulă UEFA, prin care copiii pot intra pe stadioanele suspendate.

La prima vedere, 2 dintre cei 3 botoșăneni din lot sunt anunțați titulari. Al treilea are șanse mici să fie titular, după prestația slabă din Feroe. O surpriza pe care o pregătește contra poate fi titularizarea "contestatului" Vasile Mogoș. Iată echipa probabilă:

Tătărușanu-Benzar, Burcă, Nedelcearu, Mogoș-Bordeianu, Marin-Hagi, Pușcaș, Mitriță-Keseru.

Andrei Burcă, fostul căpitan al FC Botoșani, actual la CFR Cluj a prins "transferul carierei".

Acesta va fi chemat de Cosmin Contra la echipa națională, în regim de urgență, după ce Dragoș Grigore s-a accidentat și nu va putea fi folosit în dubla cu Feroe și Norvegia.

De asemenea, alaturi de Andrei Burcă, și Iulian Cristea a fost convocat de Contra la națională, pentru a-l înlocui pe accidentatul Chiricheș.(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FOTO: Ziua Prematurului, marcată de către medicii botoșăneni: „Uneori plângem în drum spre casă, a două zi o luăm de la capăt, cu alte vieţi micuţe”

astăzi, 19:34
734

Duminică, Ziua Mondială a Prematuritaţii a fost marcată și de către medicii botoșăneni, printr-o serie de evenimente. În spațiul Maternitaţii din Botoşani, de ziua lor,  piticilo...

REZULTATE LOTO 17 NOIEMBRIE 2019

astăzi, 19:15
221

Loteria Română a organizat Duminică, 17 noiembrie, ultimele Trageri Speciale Loto ale lunii noiembrie. Cu această ocazie, Loteria Română a suplimentat fondul de câștiguri al cat...

AJOFM organizează o bursă pentru 420 de locuri de muncă la cules mazăre. Se cere CV la angajare

astăzi, 18:19
261

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoșani, prin intermediul Serviciului EURES România, anunţă organizarea unei burse a locurilor de muncă în domeniul sezonier agr...