Astăzi: Romania - Norvegia! Cu 3 botoșăneni în teren și 30.000 de copii în tribune, Națională caută biletele către EURO!

Astăzi: Romania - Norvegia! Cu 3 botoșăneni în teren și 30.000 de copii în tribune, Națională caută biletele către EURO!

România întâlnește astăzi Norvegia, într-o partida crucială. În cazul unei înfrângeri, Norvegia ar rata calificarea la Euro, în timp ce România ar mai avea doar șanse teoretice.

Andone&Co vor fi susținuți de peste 30.000 de copii din tribune, aceștia profita de regulă UEFA, prin care copiii pot intra pe stadioanele suspendate.

La prima vedere, 2 dintre cei 3 botoșăneni din lot sunt anunțați titulari. Al treilea are șanse mici să fie titular, după prestația slabă din Feroe. O surpriza pe care o pregătește contra poate fi titularizarea "contestatului" Vasile Mogoș. Iată echipa probabilă:

Tătărușanu-Benzar, Burcă, Nedelcearu, Mogoș-Bordeianu, Marin-Hagi, Pușcaș, Mitriță-Keseru.

Andrei Burcă, fostul căpitan al FC Botoșani, actual la CFR Cluj a prins "transferul carierei".

Acesta va fi chemat de Cosmin Contra la echipa națională, în regim de urgență, după ce Dragoș Grigore s-a accidentat și nu va putea fi folosit în dubla cu Feroe și Norvegia.

De asemenea, alaturi de Andrei Burcă, și Iulian Cristea a fost convocat de Contra la națională, pentru a-l înlocui pe accidentatul Chiricheș.(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean căutat de Poliție, după ce familia l-a declarat dispărut. Lucrează în Germania de anul trecut, însă are telefonul închis de cinci zile

astăzi, 12:58
81

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din localitatea Drăgușeni, județul Botoșani, a fost dat în urmărire de Poliție, după ce familia l-a declarat dispărut.Potrivit datelor...

Parcul „Cornișa”, în centrul atenției în cadrul Târgului de Turism de la Romexpo. „A transformat Botoșaniul într-un punct extrem de atractiv”

astăzi, 12:49
99

În aceste zile, Cornișa AquaPark este în centrul atenției vizitatorilor Târgului de Turism al României, organizat la București, la Romexpo, alături de alte potențiale punc...

Terminalul Bursei Române de Mărfuri din Botoşani s-a deschis oficial, în cadrul întâlnirii anuale a CCIA cu mediul de afaceri local

astăzi, 11:37
160

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) din Botoşani a organizat, joi 20 februarie a.c.,  întâlnirea anuală cu mediul de afaceri local. În acest an, tema principa...