Astăzi: FC Botoşani - UTA Arad, ora 19.15

Astăzi: FC Botoşani - UTA Arad, ora 19.15

FC Botoșani și UTA Arad se întâlnesc astăzi, pe Stadionul Municipal, partida fiind prima din istoria întâlnirilor directe dintre cele două formații.

Moldovenii s-au impus la Mediaş în runda trecută, scor 2-1, oprind o serie cu două remize şi trei înfrângeri. Succesul a fost şi unul important din punct de vedere statistic, asta deoarece a însemnat a 100-a victorie reuşită de gruparea botoşăneană pe prima scenă.

Arădenii sunt neînvinşi pe teren advers în acest sezon, palmaresul grupării conduse de Laszlo Balint cuprinzând o victorie (1-0 cu Dinamo) şi trei rezultate de 1-1 (cu Viitorul, FC Argeş, FC Hermannstadt).

- 11 dintre cele 12 goluri înscrise de FC Botoşani au fost izbutite din acţiune.

- 8 dintre cele 10 goluri încasate de elevii lui Marius Croitoru au fost primite în repriza secundă, dintre care 5 în ultimele 15 minute.

- 3 dintre cele șapte goluri marcate de UTA au fost reuşite în urma unor şuturi expediate din afara careului mare.

Cele două echipe se vor duela pentru întâia oară în principala competiţie internă. De asemenea, Marius Croitoru şi Laszlo Balint se vor afla pentru prima dată faţă-n faţă din postura de antrenori.

Mediile de vârstă

FC Botoşani - 25 ani şi 11 luni;

UTA Arad - 26 ani şi două luni.

Partida va fi transmisă în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
23

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
67

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
260

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...