Astăzi de la ora 18.00: Gaz Metan Mediaş - FC Botoşani

Astăzi de la ora 18.00: Gaz Metan Mediaş - FC Botoşani

FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș se întâlnesc astăzi, în primul meci al etapei din Casa Liga Întâi. Pentru elevii lui Croitoru, Victoria e vitală, mai ales că echipa trece prin cea mai grea perioada din ultimele două sezoane, marcând 5 meciuri fara victorie.

La FC Botoșani ar putea debuta astăzi și noile transferuri: Youssef Toutouh, Christopher Braun și Sekou Camara. De asemenea, FC Botoșani va evolua astăzi în noile echipamente marca Errea.

28 august 2020, Gaz Metan - FC Argeş 2-0 a fost singura victorie reuşită de medieşeni în ultimele opt jocuri disputate în campionat pe teren propriu, interval în care au mai înregistrat două remize şi cinci înfrângeri.

5 dintre cele 10 goluri primite de medieşeni au fost încasate din faze fixe.

4 succese, două remize şi 4 înfrângeri este palmaresul înregistrat de FC Botoşani în deplasările din campionat în anul calendaristic 2020.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 20 de ori în principala competiţie internă, de patru ori au câştigat sibienii, de șapte ori s-au impus moldovenii, iar alte nouă jocuri s-au terminat la egalitate.

Palmares cu Gaz Metan gazdă: 10 jocuri - 3 victorii Gaz Metan - 4 remize - 3 succese FC Botoşani.

- Primul joc a avut loc pe 26 iulie 2013, Gaz Metan - FC Botoşani 1-2 (marcatori Llullaku / Cârjan, Hadnagy), rezultat în urma căruia moldovenii au bifat întâiul succes în Liga 1.

- Întâia victorie bifată de sibieni s-a consemnat pe 27 iulie 2014, 3-0 pe terenul grupării moldave.

- 5 partide s-au terminat fără gol, dintre care trei cu medieşenii în postura de gazde.

- Cea mai recentă întâlnire directă: 1 august 2020, FC Botoşani - Gaz Metan 4-1 (marcatori Ofosu, Keyta, Florescu, Roman I / R. Romeo).

Mediile de vârstă:

Gaz Metan - 24 ani şi 6 luni;

FC Botoşani - 25 ani şi 9 luni.

15 dintre cei 28 de jucători utilizaţi de Gaz Metan în ediţia curentă sunt străini, locul 1 la acest capitol.

Partida va fi transmisă în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
89

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
87

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
91

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...