Anamaria Prodan, șanse mari să devină numărul 1 la un club din Liga 1 din Moldova!

Soția lui Laurențiu Reghecampf e implicată serios în fotbalul românesc. Cunoscută de toată lumea ca agentul cu cei mai mulți jucători de la noi, Anamaria Prodan e la un pas să fie numită într-o funcție executivă.

Anamaria Prodan, șanse mari să devină numărul 1 la un club din Liga 1 din Moldova!

   Foto: gsp.ro

Noul patron al clubului Politehnica Iași, omul de afaceri băimărean Horia Sabo, a discutat mai multe zile cu Anamaria și i-a propus acesteia postul de președinte al clubului din Copou. În acest moment, președinte executiv este Adrian Ambrosie. Numirea la Iași ar veni la 10 ani distanță de prima funcție pe care Prodanca a deținut-o în fotbal.

Se întâmpla în 2008, când a fost numită președinte la FC Buftea, în "B", fiind singura femeie care conducea destinul unei echipe de fotbal din România. Un an mai târziu a ajuns președintele celor de la FC Snagov, după care a activat ca general manager în Liga 1 la Gloria Bistrița și la Concordia Chiajna, dar și președinte executiv la Universitatea Cluj. Din 2012 s-a dedicat exclusiv impresariatului, cel mai mare tun fiind transferul lui Nicușor Stanciu de la FCSB la Anderlecht!

"Anei i-a fost propusă această funcție de către Sabo și trebuie să se decidă în scurt timp dacă acceptă sau nu. Momentan, e plecată în țară, fiind prinsă cu filmările pentru un nou sezon al emisiunii «Gospodar fără pereche» de la ProTV", a dezvăluit o sursă GSP.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
40

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
165

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
69

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...