Al Mawas și Florin Acsinte au semnat cu FC Botoșani!

Al Mawas și Florin Acsinte au semnat cu FC Botoșani!

FC Botoșani a bifat încă două transferuri: sirianul Al Mawas și legenda clubului, Florin Acsinte, care va face parte din staff-ul lui Marius Croitoru.

După o telenovelă ce a durat aproximativ o lună, Al Mawas ajunge în sfârșit la Botoșani. Decarul naționalei Siriei a semnat deja contractul și urmează să ajungă în țară zilele următoare.

Daca pregătirea va decurge cum trebuie, acesta ar putea debuta în duelul de la Sfântul Gheorghe, de peste două săptămâni.

Și Florin Acsinte a semnat cu FC Botoșani. Fostul fundaș lateral va face parte din stafful tehnic al clubului, devenind astfel al doilea jucător care a scris istorie pentru club care face pasul către staff, după Marius Croitoru.

Florin Acsinte a îmbrăcat ultima dată tricoul de fotbal în urmă cu doi ani, la Hermanstadt. Crescut de Botoșani, acesta a evoluat pentru Dinamo, Pandurii Târgu-Jiu și Voluntari. Alături de Botoșani a promovat în prima divizie, ca mai apoi sa câștige Cupa și Supercupa României cu FC Voluntari. Trofeul supercupei a fost câștigat chiar pe Municipal. De asemenea, în perioada în care purta banderola de căpitan al clubului, Florin Acsinte a fost propus și către echipa națională.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Categoric: FC Botoșani - Dinamo 4-0!

Duminică, 24 Ianuarie 2021
214

FC Botoșani a făcut o demonstrație de forță în duelul cu Dinamo, din a treia etapă a returului Ligii Întâi. După un meci dominat cap-coadă, FC Botoșani a câștigat cu ...

Masca de protecție trebuie purtată în continuare și de către persoanele care s-au vaccinat

Duminică, 24 Ianuarie 2021
203

Masca de protecție trebuie purtată și după vaccinare. Este o precizare foarte importantă făcută, astăzi, de oficialii Ministerului Sănătății pe pagina de Facebook a ins...

Vechimea în muncă s-a scumpit!

Duminică, 24 Ianuarie 2021
849

Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) a anunțat că, odată cu majorarea salariului minim brut la 2.300 de lei, a crescut și suma pentru cumpărarea retroactivă a vechimii.Astfel, contribu...