A venit perla! Al-Mawas a început antrenamentele cu FC Botoșani!

A venit perla! Al-Mawas a început antrenamentele cu FC Botoșani!

Sirianul Al-Mawas, adus cu surle și trâmbițe la Botoșani, a început antrenamentele pentru noua lui echipă. Acesta a venit ieri, la baza de la Mecanex, făcând impresie încă de la primele sesiuni de pregătire. A ieșit în evidență datorită jocului, dar și părului blond, vizibil printre ceilalți jucători.

Al-Mawas se pregătește de calificarea la Cupa Mondială. Mai are un singur pas: ultimul tur. Până acum, Siria a obținut 5 victorii în cele 5 meciuri din preliminarii.

Ca de obicei, reacțiile au explodat la postarea clubului, cu jucătorul sirian. 12 mii de aprecieri și aproape 5000 de comentarii a strâns postarea. Aceștia cer o conferință de presă de prezentare a atacantului. Rămâne de văzut dacă clubul le va satisface cerința suporterilor.

Al-Mawas poate debuta chiar sâmbătă, cu Sepsi, dar e puțin probabil să îl vedem timp de 90 de minute. Acesta este un jucător folosit în special în bandă, însă cel mai probabil va fi transformat de Marius Croitoru într-un atacant de construcție, așa cum era și Marko Duganzic.

Statura lui îl recomandă, iar jocul lui din ultimele meciuri ale naționalei a convins. Nu ar trebui să îi fie foarte greu să adapteze în România, deoacere campionatul nostru arată destul de similar cu cele din zona golfului.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Șoldănescu, pivotul CSM Botoșani, se retrage din handbal. Are o carieră impresionantă în spate

astăzi, 19:29
100

Bogdan Șoldănescu, pivotul care va împlini 36 de ani săptămâna viitoare, și-a anunțat retragerea din handbal. Acesta are o carieră impresionantă în spate.A făcut primii ...

Au început înscrierile în cea mai mare competiție de tehnologie dedicată fetelor - Technovation Girls 2021

astăzi, 14:35
196

Au început înscrierile în cea mai mare competiție de tehnologie și leadership din lume - Technovation Girls.Dedicat elevelor din întreaga lume, programul susține dezvolt...

Anunț Protecția Mediului - Comuna Albești

astăzi, 10:19
335

 COMUNA ALBEȘTI, județul Botoșani, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Înființare rețea distribuție g...