A venit perla! Al-Mawas a început antrenamentele cu FC Botoșani!

A venit perla! Al-Mawas a început antrenamentele cu FC Botoșani!

Sirianul Al-Mawas, adus cu surle și trâmbițe la Botoșani, a început antrenamentele pentru noua lui echipă. Acesta a venit ieri, la baza de la Mecanex, făcând impresie încă de la primele sesiuni de pregătire. A ieșit în evidență datorită jocului, dar și părului blond, vizibil printre ceilalți jucători.

Al-Mawas se pregătește de calificarea la Cupa Mondială. Mai are un singur pas: ultimul tur. Până acum, Siria a obținut 5 victorii în cele 5 meciuri din preliminarii.

Ca de obicei, reacțiile au explodat la postarea clubului, cu jucătorul sirian. 12 mii de aprecieri și aproape 5000 de comentarii a strâns postarea. Aceștia cer o conferință de presă de prezentare a atacantului. Rămâne de văzut dacă clubul le va satisface cerința suporterilor.

Al-Mawas poate debuta chiar sâmbătă, cu Sepsi, dar e puțin probabil să îl vedem timp de 90 de minute. Acesta este un jucător folosit în special în bandă, însă cel mai probabil va fi transformat de Marius Croitoru într-un atacant de construcție, așa cum era și Marko Duganzic.

Statura lui îl recomandă, iar jocul lui din ultimele meciuri ale naționalei a convins. Nu ar trebui să îi fie foarte greu să adapteze în România, deoacere campionatul nostru arată destul de similar cu cele din zona golfului.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
18

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
163

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
137

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...