A picat transferul lui Denis Haruț la FCSB

A picat transferul lui Denis Haruț la FCSB

Denis Haruț nu va mai ajunge la FCSB. Deși cluburile s-au înțeles, negocierile dintre jucător și Gigi Becali nu s-au concretizat.

FCSB își dorea să îl țină pe Haruț timp de 7 ani, detaliu cu care jucătorul de 21 de ani nu a fost de acord.

„Îmi pare rău de toată situația, dar nu se poate așa ceva. L-am înțeles perfect pe Haruț, iar azi, după ora 14:00, copilul m-a sunat să îmi povestească cum au procedat cei de la FCSB cu el. Copilul mi-a spus să nu mă supăr pe el, dar el nu poate să semneze două contracte. Da, ați auzit bine, două contracte.

I s-a pus în fața un contract pe cinci ani pe care Denis l-ar fi acceptat până la urmă, dar apoi i s-a mai dat un contract să îl semneze, iar acolo contractul începând cu anul 2022 era valabil încă cinci ani.

Voi vă dați seama ce au vrut să îi facă? Nu e normal. Haruț mi-a zis ca nu stă să ajungă la 28 de ani să joace tot la FCSB pe 15.000 de euro pe lună. L-am înțeles perfect. El a fost acolo cu Vulturar, dar Florin a fost doar un intermediar al transferului, nu este impresarul lui de drept.

Haruț a fost băiat deștept și a citit bine tot ce era scris prin contractele alea. Mi-a zis că el acceptă trei ani plus încă doi, dar alți cinci ani începând cu 2022 nu poate accepta”, a declarat Iftime pentru Prosport.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
3

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
10

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
282

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...