3 superi mutări pentru play-off! Un jucător cu meciuri în Champions League, superstarul sirian și un german vor juca la Botoșani!

3 superi mutări pentru play-off! Un jucător cu meciuri în Champions League, superstarul sirian și un german vor juca la Botoșani!

FC Botoșani încearcă să acopere golurile, iar conducerea clubului a anunțat 5 transferuri. Daca azi dimineață a apărut numele primului jucător, atacantul Mohamad Mawas, în această seară GSP a anunțat alți doi jucători care vor semna cu formația locală.

Până la sosirea sirianului, Valeriu Iftime și compania au adus deja la Botoșani doi fotbaliști din Occident. Un fundaș dreapta german, cu origini ghaneze, este vorba de Christopher Braun, 29 de ani, un apărător de 1,81 de metri care a crescut la Hamburg și-a mai jucat pentru Wilhelmshaven, Oldenburg, Wattensheid, Fortuna Sittard și OFI Creta.

În afara lui Braun a mai sosit o extremă dreapta și stânga daneză, cu origini marocane, Youssef Toutouh, 28 de ani, fost internațional U21 al nordicilor. Atacantul are 12 meciuri în Champions League pentru Copenhaga, plus alte 11 și un gol în Europa League! A jucat împotriva lui Real Madrid, Juventus, Porto, Ajax, Leicester și Galatasaray, printre altele.

FC Botoșani așteaptă alți doi jucători, care cel mai probabil vor fi prezentați săptămâna aceasta.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Al-Mawas a fost prezentat oficial la FC Botoșani. "Perla Siriei" va purta tricoul cu numărul 9

astăzi, 16:44
26

La cererea fanilor sirieni, Al-Mawas a fost prezentat oficial astăzi, la sediul clubului, într-o conferință la care au asistat antrenorul Marius Croitoru și finanțatorul Valeriu Iftime....

(P) PSD Botoșani: „Pe 6 decembrie votează în siguranță pentru siguranța sănătății tale, a locului tău de muncă și a educației copiilor tăi”

astăzi, 15:30
39

Comunicat:PSD Botoșani transmite alegătorilor să nu își irosească votul pe partide, care nu au niciun fel de program de guvernare concret și coerent.PSD este singura alternativă l...

(P) Cristian Achiței, candidat pentru Senatul României pe lista Partidului Național Liberal: TREBUIE SĂ VOTEZI!

astăzi, 13:30
63

Comunicat:TREBUIE SĂ VOTEZI!Pentru că te-ai simțit umilit și batjocorit atunci când ai văzut că pesediștii NU AU FĂCUT NIMIC din promisiunile cu care te-au amăgit în 2016&...