1,5 milioane de euro, pentru Marko Dugandzic! Transfer de "cartea recordurilor"!

1,5 milioane de euro, pentru Marko Dugandzic! Transfer de "cartea recordurilor"!

FC Botoșani este aproape de a da lovitura. Marko Dugandzic, noua senzație a ligii întâi, a atras deja privirile unor cluburi bogate, iar suma de stransfer nu este una mică.

Valeriu Iftime a declarat, pentru GSP Live, că a primit o oferta de 1,5 milioane de euro, din Kazahstan. Iftime a refuzat oferta, însă se prefigurează o mutare importantă.

Până acum, Ngadeu este cel mai scump jucător cedat de FC Botoșani. Pe "Mișu" s-au obținut 1,4 milioane de euro, suma de transfer + bonusuri, iar Dugandzic poate sparge gheața. Daca Iftime ar fi acceptat oferta, Dugandzic ar fi devenit cel mai scump jucător cedat de FC Botoșani. Chiar și așa, în vara se pot obține bani frumoși pe "perla" din Croația.

„E doar meritul lui Marius Croitoru (n.r. - antrenorul lui FC Botoșani). Avem un impresar foarte interesant, un croat care a adus mai mulți jucători din Croația la noi. Un om foarte credibil. Acest impresar este un om deosebit, s-a creat multă încredere în el la noi.

Ni l-a prezentat pe Marko Dugandzic încă de anul trecut, dar nu a vrut el să vină la noi. Avea oferte mai bune, a încercat mai mult. Apoi, a văzut starea de la noi, i-au spus străinii de la noi să vină la Botoșani. Am primit o ofertă pe el de un milion și jumătate de euro, înaintea meciului de la Giurgiu, din Kazahstan. Am spus direct că nu îl dau, nici nu am ascultat oferta. Sper să îl refacem pentru că are o problemă la piciorul stâng și cu siguranță dacă joacă la Craiova, o să dea gol”, a declarat Iftime pentru GSP Live.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
33

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
359

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...