1,5 milioane de euro, pentru Marko Dugandzic! Transfer de "cartea recordurilor"!

1,5 milioane de euro, pentru Marko Dugandzic! Transfer de "cartea recordurilor"!

FC Botoșani este aproape de a da lovitura. Marko Dugandzic, noua senzație a ligii întâi, a atras deja privirile unor cluburi bogate, iar suma de stransfer nu este una mică.

Valeriu Iftime a declarat, pentru GSP Live, că a primit o oferta de 1,5 milioane de euro, din Kazahstan. Iftime a refuzat oferta, însă se prefigurează o mutare importantă.

Până acum, Ngadeu este cel mai scump jucător cedat de FC Botoșani. Pe "Mișu" s-au obținut 1,4 milioane de euro, suma de transfer + bonusuri, iar Dugandzic poate sparge gheața. Daca Iftime ar fi acceptat oferta, Dugandzic ar fi devenit cel mai scump jucător cedat de FC Botoșani. Chiar și așa, în vara se pot obține bani frumoși pe "perla" din Croația.

„E doar meritul lui Marius Croitoru (n.r. - antrenorul lui FC Botoșani). Avem un impresar foarte interesant, un croat care a adus mai mulți jucători din Croația la noi. Un om foarte credibil. Acest impresar este un om deosebit, s-a creat multă încredere în el la noi.

Ni l-a prezentat pe Marko Dugandzic încă de anul trecut, dar nu a vrut el să vină la noi. Avea oferte mai bune, a încercat mai mult. Apoi, a văzut starea de la noi, i-au spus străinii de la noi să vină la Botoșani. Am primit o ofertă pe el de un milion și jumătate de euro, înaintea meciului de la Giurgiu, din Kazahstan. Am spus direct că nu îl dau, nici nu am ascultat oferta. Sper să îl refacem pentru că are o problemă la piciorul stâng și cu siguranță dacă joacă la Craiova, o să dea gol”, a declarat Iftime pentru GSP Live.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ediția 2020 a proiectului Bibliotecii Județene debutează pe 13 iulie

astăzi, 14:29
12

Biblio-Vacanța 2020 este o ediție jubiliară, a zecea, a unuia dintre cele mai importante proiecte derulate de Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani.Păstrând tradi...

Zece noi cazuri de îmbolnăvire cu COVID în Botoșani, 592 la nivel național

astăzi, 14:26
47

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Botoșani, au fost diagnosticate cu noul coronavirus încă zece persoane, totalul celor infectați de la debutul pandemiei ridicându-se, ...

Încă un pas spre Europa: Înmatricularea maşinilor se va face și direct la dealer-ul auto

astăzi, 11:48
361

Știrea zilei vine de la ministrul de Interne, Marcel Vela, care a anunțat astăzi că va semna un ordin de ministru care va permite înmatricularea maşinilor direct la dealer-ul auto. ...