10 milioane pentru Moruțan! Iftime se poate îmbogăți!

10 milioane pentru Moruțan! Iftime se poate îmbogăți!

Valeriu Iftime are motive de bucurie. FCSB tocmai a primit o ofertă de 10,5 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan, mijlocașul de 21 de ani, crescut de Universitatea Cluj, dar care a explodat la Botoșani, în sezonul 2017-2018. Atunci, FCSB plătea 700.000 de euro, ulterior plătind încă 400.000 de euro.

Cotat la 1,3 milioane de euro, FC Botoșani încă deține procente din Olimpiu Moruțan. Astfel, clubul ar urma să încaseze cel puțin un milion de euro, daca Moruțan va pleca pentru 10 milioane.

Acesta are o ofertă din zona arabă, confirmată de impresarul său, Florin Vulturar. Daca transferul se va realiza, cel mai probabil Moruțan va deveni milionar.

„Nici mie nu-mi vine să cred. E o ofertă foarte mare. E posibil să se facă transferul. Un salariu fabulos pentru Oli!

Nea Gigi e dispus să negocieze, dânsul vrea 15 milioane de euro. Nu suntem foarte departe. Luni vom avea o discuție cu cei din Emirate și cu domnul Becali.

E greu să se plătească sume de 10 milioane pentru un jucător din Europa în acest moment”, a declarat Florin Vulturar, impresarul lui Moruțan, pentru Gazeta Sporturilor.

3 goluri și 8 pase decisive are Moruțan în acest sezon.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A încetat din viață Oana Ștefănescu, remarcabilă actriță a Teatrului Odeon

astăzi, 12:06
129

Oana Ştefănescu, actriţă a Teatrului Odeon mai bine de trei decenii, a murit la vârsta de 60 de ani, a anunţat instituţia într-un comunicat. Actriţa a murit în seara de 23 ian...

Tradițiile românilor: 25 ianuarie, Sfântul Ierarh Grigorie Teologul

astăzi, 08:14
397

Conform calendarului creștin – ortodox, Sfântul Grigorie (329-390) este sărbătorit în fiecare an pe data de 25 ianuarie.Sfântul Grigorie s-a născut la Nazianz, un oras ...

A început vaccinarea anti-Covid a angajaților Kaufland

astăzi, 08:01
503

Reprezentanții  lanțului de magazine Kaufland au anunțat că a început vaccinarea celor circa 15.000 de angajați.„Începând de astăzi (nr. marți, 19 ianuarie), ec...