10 milioane pentru Moruțan! Iftime se poate îmbogăți!

10 milioane pentru Moruțan! Iftime se poate îmbogăți!

Valeriu Iftime are motive de bucurie. FCSB tocmai a primit o ofertă de 10,5 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan, mijlocașul de 21 de ani, crescut de Universitatea Cluj, dar care a explodat la Botoșani, în sezonul 2017-2018. Atunci, FCSB plătea 700.000 de euro, ulterior plătind încă 400.000 de euro.

Cotat la 1,3 milioane de euro, FC Botoșani încă deține procente din Olimpiu Moruțan. Astfel, clubul ar urma să încaseze cel puțin un milion de euro, daca Moruțan va pleca pentru 10 milioane.

Acesta are o ofertă din zona arabă, confirmată de impresarul său, Florin Vulturar. Daca transferul se va realiza, cel mai probabil Moruțan va deveni milionar.

„Nici mie nu-mi vine să cred. E o ofertă foarte mare. E posibil să se facă transferul. Un salariu fabulos pentru Oli!

Nea Gigi e dispus să negocieze, dânsul vrea 15 milioane de euro. Nu suntem foarte departe. Luni vom avea o discuție cu cei din Emirate și cu domnul Becali.

E greu să se plătească sume de 10 milioane pentru un jucător din Europa în acest moment”, a declarat Florin Vulturar, impresarul lui Moruțan, pentru Gazeta Sporturilor.

3 goluri și 8 pase decisive are Moruțan în acest sezon.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
117

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
99

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
97

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...